Connect with us
Tânărul care și-a aruncat bunica de la etajul 10 și și-a bătut bunicul este apărat de mama lui! Ce a putut spune despre el

Știri

Tânărul care și-a aruncat bunica de la etajul 10 și și-a bătut bunicul este apărat de mama lui! Ce a putut spune despre el

Crimă înfiorătoare în Cluj, acolo unde un tânăr este suspectat că și-ar fi aruncat bunica de la etajul al 10-lea al unui bloc. Mama tânărului susţine că fiul său este bolnav psihic.

„Băiatul a fost diagnosticat cu schizofrenie paranoidă, este bolnav psihic sub tratament, a fost internat în spital şi are certificat medical”, a declarat femeia, pentru AGERPRES.

Un tânăr de 23 de ani din Cluj-Napoca este suspectat de faptul că şi-ar fi împins bunica de 79 de ani de la etajul a 10-lea al unui bloc.

Femeia a murit pe loc, iar în cauză s-a deschis un dosar penal.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Traian Morar, a declarat, pentru AGERPRES, că s-a conturat infracţiunea de omor şi că cercetările au fost preluate de procurori.

„A fost, se pare, un conflict între tânărul respectiv, nepotul victimei, şi victimă şi soţul victimei, adică între nepot şi bunici. S-a conturat infracţiunea de omor şi cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj, iar cercetările se vor face în continuare sub directa supraveghere şi coordonare a unui procuror de pe lângă Parchet”, a precizat Traian Morar.

În urma conflictului, bunicul tânărului, în vârstă de 89 de ani, a fost transportat la spital cu multiple răni.

Te-ar putea interesa și: Ce se întâmplă în aceste momente cu polițistul care a împușcat în cap un tânăr! A primit vestea astăzi

Poliţistul vasluian care a împuşcat mortal un bărbat, în timpul unei misiuni, va fi cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, după ce în prima instanță fusese acuzat de omor calificat.

„La nivelul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, s-a primit o noua ordonanţă de schimbare a încadrării juridice, faţă de poliţistul implicat în evenimentul de ieri, din omor, în ucidere din culpă”, precizează un comunicat transmis de IGPR.

Iniţial, IPJ a anunţat că poliţistul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor, fiind pus la dispoziţie, pâna la finalizarea cercetărilor.

Ancheta în acest caz este desfăşurată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, care a dispus efectuarea unei expertize tehnice.

Un bărbat a fost împuşcat accidental în cap de un poliţist care îl urmărea, în urma unor informaţii că acesta se afla la volanul unei maşini deşi avea permisul de conducere suspendat. Bărbatul a murit la puţin timp după ce a fost preluat de un echipaj medical, în ciuda eforturilor depuse de medici pentru a-i salva viaţa.

Bărbatul aflat la volanul unui autoturism, la vederea maşinii de poliţie a efectuat manevra de mers înapoi, după care a coborât din maşină şi a încercat să fugă. Colegul nostru a mers după bărbat şi l-a somat să se oprească, avertizând că va face uz de armă.

La un moment dat, bărbatul a fost prins de umeri pentru a fi imobilizat de poliţist, moment în care arma s-a declanşat accidental, rănindu-l pe bărbat în zona capului”, a declarat, pentru AGERPRES, Silvia Manta.

Bărbatul în cauză, avea 26 de ani şi era din comuna Puşcaşi, judeţul Vaslui. El fusese condamnat pentru refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice şi conducere fără permis. Totodată, la data de 12.10.2017 a provocat un accident rutier, fără victime.

I s-a întocmit un dosar penal sub aspectul savârşirii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, acest dosar fiind în lucru.

CITEȘTE ȘI: Crimă înfiorătoare! A ucis cu sânge rece patru persoane, ce pedeapsă a primit

Și-a împușcat iubitul în timp ce voiau să devină celebri pe internet. Ce pedeapsă a primit pentru crimă

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top