Connect with us
Traiceanu, critici dure la adresa lui Tudorache

Știri

Tariceanu, atac fara precedent la adresa lui Dragos Tudorache: „Este un nimeni”

Copresedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat, miercuri, despre numirea lui Dragos Tudorache in functia de ministru al Afacerilor Interne, ca pentru el, personal, acestea ”este un nimeni” si ca,din ceea ce a citit in presa, Tudorache face parte din ”categoria talibanilor din Guvernul condus de domnul Ciolos”, care au deja optiuni politice, relateaza News.ro.

Citeste si: Iohannis a semnat decretul de numire a lui Tudorache in functia de ministru al Afacerilor Interne

Citeste si: Paul Gheorghiu, seful de Cabinet al lui Ciolos, a fost numit sef al Cancelariei, in locul lui Tudorache

Intrebat cum comenteaza nominalizarea lui Dragos Tudorache in functia de ministru de Interne, Calin Popescu Tariceanu a raspuns: ”Pentru mine este un nimeni, despre un nimeni nu comentez nimic”.

El a continuat: ”Nu am auzit de el, nu stiu de unde e, nu stiu de unde vine, am auzit ca a lucrat pe la Bruxelles, nu este o persoana cunoscuta”.

Calin Popescu Tariceanu a tinut sa mentioneze ca nu il surprinde aceasta numire la conducerea MAI.

”Din ce am citit in presa, face parte din categoria talibanilor din Guvernul condus de domnul Ciolos si, având in vedere si optiunile politice ale unora dintre membrii Cabinetului, am inteles ca Pislaru si mai este inca unul care au deja optiuni politice, numirea de la Ministerul de Interne se inscrie in aceeasi linie”, a afirmat Tariceanu.

Copresedintele ALDE a mai spus ca Guvernul ”asa-zis tehnocrat devine pe zi ce trece mai putin tehnocrat si mai mult politic”.
Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul de numire a lui Dragos Tudorache in functia de ministru al Afacerilor Interne, care va depune juramântul la ora 16.00, la Palatul Cotroceni.

Seful Cancelariei prim-ministrului, Dragos Tudorache, a fost propus, marti, de premierul Dacian Ciolos sa ocupe postul de ministru de Interne, in locul lui Petre Toba, pâna la finalul mandatului Cabinetului, a anuntat seful Executivului, care a precizat ca Tudorache nu se va implica in politica, pentru a garanta „echidistanta” in organizarea alegerilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top