Știri

Tariceanu, in fata Instantei Supreme. Seful Senatului, acuzat de marturie mincinoasa

Calin Popescu Tariceanu vine in fata judecatorilor, in cadrul dosarului in care este acuzat ca a depus marturie mincinoasa. Procurorii anticoruptie il acuza pe liderul Senatului ca a mintit la audierile din dosarul lui Remus Truica.

Tariceanu a negat in declaratia data la DNA ca ar avea vreo legatura cu afaceristul Remus Truica, in conditiile in care, spun procurorii, relata dintre ei este cel putin amicala, presedintele ALDE vizitandu-l „frecvent” pe Truica.

Citeste si: Calin Popescu Tariceanu a fost trimis in judecata de procurorii DNA

„In ceea ce priveste relatia cu Truica Remus, cercetat de asemenea in dosarul 259/P/2015 pentru constituire grup infractional organizat, in declaratia data in calitate de martor, inculpatul Popescu Tariceanu Calin a negat orice legatura si orice intalnire cu acesta. (…) Aceasta relatie a inculpatului Popescu Tariceanu Calin cu Truica Remus, cel putin una de amicitie, desi negata de ambii, este confirmata de (…), relatie de care Truica s-a si folosit in activitatea de traficare a influentei pentru care a fost trimis in judecata prin rechizitoriul din dosarul 259/P/2015.

Astfel, (…) cei doi s-au intalnit si au discutat de mai multe ori, relatia fiind una amicala si au existat intalniri la care au participat impreuna cu cei doi si asociatii israelieni ai lui Remus Truica”, se precizeaza in rechizitoriul procurorilor DNA.

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More