Connect with us
TAROM anunță întârzieri la toate zborurile! Problema este la nivel mondial

Știri

TAROM anunță întârzieri la toate zborurile! Problema este la nivel mondial

Compania TAROM anunță întârzieri pe toate cursele din cauza indisponibilității sistemului (DCS) SITA, la nivel global. Conform Air24.

Sistemul global SITA (Departure Control System) este indisponibil la nivel mondial.

Operațiunile de Check-In și Boarding sunt suspendate până la rezolvarea problemelor care fac sistemul SITA nefuncțional.

Compania TAROM le oferă pasagerilor care se află în aceste momente în tranzit asistență la sol, în conformitate cu normele internaționale.

Până la repunerea în funcțiune a sistemului global SITA, orice compania aeriană care operează în acest sistem nu va putea verifica eligibilitatea pasagerilor, nu va putea înregistra pasagerii sau bagajele acestora.

Compania TAROM anunţă întârzieri pe toate cursele din cauza indisponibilităţii sistemului SITA (Departure Control System) la nivel mondial, conform unui comunicat remis, sâmbătă.

Informații oficiale

„Operaţiunile de Check-In şi Boarding sunt suspendate până la rezolvarea problemelor care fac sistemul SITA nefuncţional.

Compania TAROM le oferă pasagerilor care se află în aceste momente în tranzit asistenţă la sol, în conformitate cu normele internaţionale.

Până la repunerea în funcţiune a sistemului global SITA, orice compania aeriană care operează în acest sistem nu va putea verifica eligibilitatea pasagerilor, nu va putea înregistra pasagerii sau bagajele acestora”, se menţionează în comunicat.

Revenim cu informații imediat ce le vom primi de la sediul central SITA din Atlanta SUA, anunță compania Tarom într-un comunicat de presă.

Citește și: TAROM a recepționat astăzi cele două noi Boeing-uri 737-800. Intra în serviciu de luni

TAROM, pe locul 49 din 72 într-un clasament mondial privind satisfacţia clienţilor

Compania naţională de transport aerian TAROM se află pe locul 49 din 72 într-un clasament mondial vizând satisfacţia clienţilor, respectiv punctualitatea, calitatea serviciilor şi procesarea cererilor, înaintea unor companii ca Thomas Cook Airlines, Aeroflot Russian Airlines şi Tap Portugal, se arată într-un studiu de specialitate.

Wizz Air, TAROM şi Ryanair sunt, conform studiului AirHelp Score, cele mai bune companii aeriene din România.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top