Connect with us
tarom

Știri

TAROM anunță o scădere a cheltuielilor companiei cu circa 12.700.000 RON pe an

Directorul General al Companiei TAROM a solicitat, în perioada 20 noiembrie – 29 decembrie  2017, realizarea unei analize la nivel intern privind impactul economico-financiar al cheltuielilor Companiei TAROM.

Astfel, a fost dispusă reevaluarea cheltuielilor, ceea ce a generat într-o primă etapă optimizarea activităților logistice ale TAROM, cât și eficientizarea operațiunilor informatice pentru deservirea pasagerilor.

În acest context  s-a realizat o scădere a cheltuielilor Companiei cu aproximativ 12.700.000 RON/an.

Măsurile întreprinse de Directorul General reprezintă un prim pas în redresarea activității Companiei Naționale de Transport Aerian a României și repoziționarea strategică a acesteia in industria aviatică internațională.

Despre TAROM

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române TAROM a fost înfiinţată în 1954 şi a crescut în acelaşi timp cu aviaţia românească. TAROM îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor.

Din iunie 2010 este membră a Alianţei SkyTeam, din 1993 membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA) iar din 2000 este membră a Asociaţiei Companiilor Aeriene Europene (AEA).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top