Connect with us
TAROM își întărește flota cu două avioane Boeing 737-800 NG

Știri

TAROM își întărește flota cu două avioane Boeing 737-800 NG

Compania TAROM le mulțumește tuturor invitaților care au participat astăzi, 08 iunie, la evenimentul de primire a aeronavelor Boeing 737-800 NG la Aeroportul Otopeni.

Mulțumim pentru tot sprijinul reprezentanților Companiei Naționale Aeroporturi București și reprezentanților presei pentru mediatizarea evenimentului, potrivit air24.ro.

Cele două aeronave vor fi utilizate începând de luni, 11 iunie și vor zbura inițial cu destinația Barcelona și Frankfurt.

Mai jos vă rugăm să primiți mai jos un tabel cu informațiile tehnice ale celor două avioane “gemene” Boeing 737-800 NG, cu o configurație unică pe piața de profil din România.

Cu ocazia evenimentului ministrul Transporturilor, Lucian Șova a declarat că ministerul pe care îl conduce are așteptări ridicate de la Compania Națională TAROM și în același timp sprijină dezvoltarea și revitalizarea TAROM.

Directorul General al TAROM, Werner-Wilhelm Wolff a susținut o scurtă declarație de presă în cadrul căreia a subliniat că aeronavele nou intrate în flota TAROM ar trebui să reprezinte un standard pentru Companie, atât în ceea ce privește tehnologia utilizată cât și configurația și confortul asigurat pasagerilor, mai precizează air24.ro

 

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top