Connect with us
Compania TAROM lansează oferta “Avioane noi, hai si voi, tarif unic 92*”, cu ocazia introducerii în flotă a două aeronave B737-800NG.

Știri

TAROM lansează oferta “Avioane noi, hai si voi, tarif unic 92*”

Bucureşti/19 mai 2017: Compania TAROM lansează oferta “Avioane noi, hai si voi, tarif unic 92*”, cu ocazia introducerii în flotă a două aeronave B737-800NG

Cumpărați bilete de avion la ofertă şi fiţi printre primii care au acum ocazia de a călători cu cele două aeronave B737-800NG.
Oferta de 92 Euro* (toate taxele incluse) este valabilă pentru călătorii dus-întors între Bucureşti şi unele dintre cele mai atractive destinaţii europene: Alicante, Amsterdam, Madrid, Tel Aviv, Valencia.

Biletele sunt disponibile la vânzare în perioada 19-21 mai 2017 pentru călătorie în intervalul 19 iunie 2017-31 martie 2018 şi pot fi achiziţionate atât pe www.tarom.ro (și varianta mobilă m.tarom.ro) cât şi prin agenţiile proprii şi partenere TAROM.

Vă reamintim că toate bilete beneficiază de:
• Transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy) +10 kg bagaj de mână.
• Check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil.
• Servicii gratuite la bord.

*Oferta este supusã unor termene şi condiţii şi este valabilã în limita locurilor disponibile. Pentru condiţiile ofertei accesaţi www.tarom.ro.

Despre TAROM

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române TAROM a fost înfiinţată în 1954 şi a crescut în acelaşi timp cu aviaţia românească. TAROM îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Din iunie 2010 este membră a Alianţei SkyTeam, iar din 1993 membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top