Connect with us
TAROM anulează noi zboruri spre Londra, Belgia, Paris, Amsterdam în baza ordonanței militare nr. 7

Știri

UPDATE TAROM o cursă se întoarce pe Otopeni după ce un pasager a început să tușeacă acut

O cursa Tarom spre Suceava se întoarce la București, dupa ce un pasager a inceput să tuseasca puteric.

UPDATE – Este vorba de o pasagera de sex feminin, care tusea foarte rau. Avionul a aterizat, a fost schimbat, iar pasagera cu probleme insista sa mearga la Suceava, dar ceilalti pasageri care s-au speriat nu o vor la bord. Avionul initial este acum dezinfectat, a declarat o sursa pentru Huff.

Zborul TAROM RO807 București – Suceava se întoarce din capătul pistei de decolare la poziția de îmbarcare cu pasager suspect care tușește puternic. Pasagerii vor fi debarcați iar aeronava va fi sterilizată.

„Zborul TAROM RO807 București – Suceava se întoarce din capătul pistei de decolare la poziția de îmbarcare cu pasager suspect care tușește puternic. Pasagerii vor fi debarcați iar aeronava va fi sterilizată.”

Știre în curs de actulizare

Andreea Marinescu este reporter și redactor generalist la HUFF.ro. Are o experiență de 6 ani în jurnalism, iar ultimii 3 și i-a petrecut în jurnalismul online. A mai scris pe site-uri de TOP din România, precum www.revistate.ro. Andreea Marinescu este specializată în știri generale, economice și analize. De asemenea este un bun reporter de teren care are surse bune de informare și credibile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Știri

To Top