Tarom suspendă toate zborurile interne de astăzi,pentru 14 zile

25.03.2020
Tarom suspendă toate zborurile interne de astăzi,pentru 14 zile

Tarom a anunțat că suspendă toate cursele interne, începând de miercuri de la ora 12:00. Vor fi suspendate și zborurile către și dinspre Franța și Germania, aceasta fiind o interdicție impusă de autorități aseară.

Tarom suspendă toate zborurile interne de astăzi,pentru 14 zile

Potrivit unui anunț al Tarom, ca urmare a noilor restricții impuse pentru limitarea răspândirii infectarii cu noul tip de coronavirus, compania a luat următoarele decizii:
– începând cu data de 25.03.2020, ora 12.00 (ora aterizarii), se suspendă toate cursele interne pentru următoarele 14 zile.

– începând cu data de 26.03.2020, se suspendă toate zborurile în Franța și Germania, pentru cel putin 14 “Toti pasagerii afectați de suspendarea acestor curse pot opta pentru reprogramarea pe date ulterioare a calatoriilor fara penalizare sau rambursarea integrala a biletelor/tronsoanelor neutilizate. Pentru efectuarea modificarilor va rugam sa contactati agentul emitent sau orice agentie Tarom”, a mai pecizat compania.

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunțat marți seara căt toți operatorii economici aerieni sunt obligați să suspende zborurile spre și dispre Franța și Germania de miercuri, de la ora 23, pentru cle puțin 14 zile. 

„Măsura nu se aplică zborurilor efectuate cu aeronave de stat, zboruri de transport marfă şi corespondenţă, umanitare sau care asigură servicii medicale de urgenţă, precum şi celor tehnice necomerciale. Măsura se va aplica începând cu mâine, 25 martie 2020, ora 23,00, ora României”, a spus Vela.

Vă reamintim că zborurile spre și dispre Italia și Spania sunt deja suspendate de săptămâna trecură. În consecință, companiile aeriene care operează pe piața din România au anunțat măsuri de reducere sau suspendare a activității.

Wizz Air a anunțat că suspendă operațiunile de la Timișoara, Craiova și Sibiu, până la 1 mai.

Ryanair a oprit toate avioanele la sol, în noaptea de marți spre miercrui.

Blue Air a suspendat toate zborurile pe perioada stării de urgență.