Tată și fiică și-au surprins invitații cu un senzațional dans la nuntă- VIDEO

Dansul mirilor este o tradiție în întreaga lume. Însă în unele țări este respectat cu sfințenie un obicei care spune că după dansul mirilor urmează dansul dintre mireasă și tatăl ei.

Mikayla a respectat cu sfințenie tradițiie la nunta sa, inclusiv dansul mirilor. Însă, dansul împreună cu tatăl ei, Nate Ellis, i-a lăsat cu gura căscată pe invitați.

Mireasa și tatăl său au pregătit un dans spectaculos pentru nuntă. Odată ce au intrat în scenă, invitații nu s-au gândit că ei vor avea un dans mai mult decît tradițional.

Cei doi au încins ringul de dans sub privirile uimite ale rudelor și invitaților. Momentul începe cu un dans lent, inocent, care se trasformă într-un adevărat spectacol de pași. „Time Hammer”, „Pa, Pa, pa” și „The Carlton Dance” au fost piesele care i-au făcut pe cei doi protagoniști să-și „rupă” pantofii pe ringul de dans.

Nate s-a simțit extrem de mândru după terminarea dansului și s-a arătat surprins de talentul fiicei lui. Spectacolul făcut de ei speră să-i inspire și pe alții.

„Niciodată nu ratați ocazia să dansați cu fiica dumneavaostră!”, este mesajul transmis de Nate taților.

Citește și: Chiar in ziua nuntii, mireasa a inceput sa se comporte ciudat. Cand a ajuns la doctor…

Citește și: Fotografii de nuntă inedite. Ce au ales să facă doi miri în ziua nunții

Un dans aranjat între mireasă și tatăl ei este tradițional. Uneori dansul mirilor este redus la jumătate din timp, pentru că are o smenificație aparte. Se spune că atunci când mirele își lasă mireasa să danseze cu tatăl ei simbolizează faptul că ea s-a căsătorit și are un alt bărbat important în viața ei.

Share
Scris de
Mihaela Dorobantu

Acest site foloseste cookies.

Read More