Connect with us
Tatăl Alexandrei Măceșeanu mesaj DRAMATIC. Ce a descoperit acesta în casă

Știri

Tatăl Alexandrei Măceșeanu mesaj DRAMATIC. Ce a descoperit acesta în casă

Tatal Alexandrei Măceșanu, fata dispărută din Caracal de mai bine de 1 luna, a transmis un mesaj emoționat pe rețeaua de socializare Facebook, în care și-a exprimat încă o dată speranța de a-și găsi fiica în viață. VIDEO cu mesajul tatălui la final, scrie STIRITV.ro.

”A trecut o lună, o lună grea, care ne macină zi de zi, așteptăm în fiecare zi ca Alexandra să intre pe poartă, credem că este în viață, vorbim cu ea în fiecare seară. Le mulțumim celor care se roagă pentru fata noastră

Le mulțumesc și celor de la poliție care fac ceva pentru noi și sper să o găsească. Atât am avut de spus, vă mulțumesc și Doamne ajută!

Le mulțumesc și jurnaliștilor pentru ceea ce fac! Să aibă și ei grijă de copiii lor!”, a spus tatăl Alexandrei

Alexandru Cumpănașu adaugă la mesajul tatalui Alexandrei

Tatăl Alexandrei, mesaj la o lună de la dispariția fetei lui: Ne MACINĂ zi de zi! Le mulțumesc polițiștilor și jurnaliștilor

Tatăl Alexandrei, mesaj la o lună de la dispariția fetei lui: Ne MACINĂ zi de zi! Le mulțumesc polițiștilor și jurnaliștilor

Dupa o luna de zile parintii Alexandrei o asteapta inca acasa. Pt ca multi jurnalisti au vrut neaparat sa vb cu tatal si mama Alexandrei astazi si acestia au refuzat nu din rautate ci din dorinta de intimitate in aceste momente, varul meu m-a rugat sa inregistrez eu cateva momente cu el pt a le da mai departe catre intreaga presa si catre toti oamenii care ne-au fost alaturi si pe care ii roaga sa SE ROAGE pt Alexandra.

VIDEO: Mesaj tatal Alexandrei Măceșanu la o lună de la dispariția fiicei sale

Ce a găsit tatal Alexandrei în casa în care până acum fiica lor era acolo

„În fiecare zi ma uit la lucrurile ei și jucăriile ei, iar lacrimile izbucnesc instant. Fata mea este vie, sunt sigur de asta și-i rog pe toți cei care ne sunt alături să se roage pentru ea!”

Andreea Marinescu este reporter și redactor generalist la HUFF.ro. Are o experiență de 6 ani în jurnalism, iar ultimii 3 și i-a petrecut în jurnalismul online. A mai scris pe site-uri de TOP din România, precum www.revistate.ro. Andreea Marinescu este specializată în știri generale, economice și analize. De asemenea este un bun reporter de teren care are surse bune de informare și credibile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top