Connect with us

Știri

Tatal Andreei Marin are probleme mari

Tatal Andreei Marin, Dan Marin, trece printr-o perioada mai putin placuta a vietii sale. Ziarul Libertatea dezvlauie o serie de probleme grave pe care acesta le are cu finantele.

Dupa moartea sotiei sale familia Marin a trecut cu greu peste probleme, dar a ramas mereu unita si Dan Marin si-a crescut ficele cum a stiu mai bine. Dupa ce acestea si-au luat zborul de acasa, tatal Andreei Marin a incercat sa se stabilizeze din toate punctele de vedere, s-a recasatorit si si-a facut planuri mari si in cariera.

A semnat un contract cu statul pe o perioada de 11 ani, insa la un timp dupa ce acesta si-a luat startul contractul a fost reziliat dupa o neintelegere cu autoritatile locale. Ramas fara serviciu Dan Marin a apelat la instante si a incercat sa isi recupereze drepturile prevazute in contract, insa instanta nu a tinut cu el si i-a injumatatit daunele.

6-7-dan-marin-01-ziarul-de-rom_tifet-partea-de-sus_282dc40336

Hotarat sa isi rezolve aceasta problema, Dan Marin se judeca si acum cu statul in incercarea de a fi rasplatit pentru contractul pe care el sustine ca l-a respectat.

“Am un proces mai vechi cu primăria, care nu s-a încheiat nici acum. Sper să se rezolve problemele şi să-mi recuperez banii. Am vorbit cu Andreea despre asta, dar este doar problema mea”, a spus tatal Andreei Marin in ziarul Libertatea.

Fiica sa, Andreea Marin cunoaste problemele tatalui sau si spune ca incearca sa-l sustina atat cat se pricepe: “Nu mă implic acolo unde nu mă pricep, munca lui este tehnică, ţine de construcţii, de instalaţii, abilităţile mele nu sunt de folos. Pentru mine tata e Tata, ne iubim nespus şi ne susţinem, ca în orice familie normală. Caut să nu îl încarc inutil cu problemele mele, pe care mi le rezolv singură. Aşa se întâmplă şi invers”, a declarat vedeta pentru Libertatea.

 

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top