Connect with us

Știri

Tatal GABRIELEI CRISTEA, SUPARAT-FOC: „Asta e!”

Gabriela Cristea nu si-a invitat tatal la cununia civila care va avea loc in doar o ora si un pic, la primaria sectorului 4 din Capitala. Tatal vedetei a vorbit cu jurnalistii de la CANCAN.ro si le-a marturisit ce va face in cea mai frumoasa zi a fiicei sale.

„Ce sa fac azi?Am sa stau in fotoliu si am sa ma uit la televizor. Asta e”, a spus cu lacrimi in ochi tatal Gabrielei Cristea pentru jurnalistii de la CANCAN. Eugen Cristea si-a dorit de multe ori sa reia legatura de familie cu fiica sa, celebra prezentatoare de televiziune.

CITESTE SI: MERGI LA MARE? VEI PUTEA FACE ASTA GRATIS

Trecutul insa atarna greu in inima Gabrielei Cristea, care nu isi poate ierta familia pentru ca i-a intors spatele atunci cand incepea sa viseze ca va deveni o vedeta de televiziune. Pentru ca nimeni nu a crezut in ea, ba chiar a fost data afara din casa la varsta de 18 ani, Gabriela isi traieste astazi iubirea alaturi de Tavi Clonda fara remuscari ale trecutului.

Gabriela Cristea nu avea o relatie buna nici cu mama acesteia, vedeta neprezentandu-se la inmormantarea propriei sale mame, fapt contestat de aproape toata opinia publica, pe vremea cand prezenta reality-show-ul „Nora pentru mama”.

cristea 01

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top