Tatăl plecase de acasă cu fetița de 11 luni. Când s-a uitat pe Facebook, mama a realizat, șocată, că tragedia se întâmplase…

05.10.2017
Tatăl plecase de acasă cu fetița de 11 luni. Când s-a uitat pe Facebook, mama a realizat, șocată, că tragedia se întâmplase…

O femeie din Thailanda trece prin drama vieții, după ce și-a pierdut fiica într-un mod de neimaginat.

Ea avea o fetiță de 11 luni cu iubitul său. Într-o zi, acesta a plecat de acasă împreună cu fiica sa și nu s-a mai întors. Femeia a primit ulterior o notificare pe Facebook de la acesta, a intrat pe rețeaua de socializare și a văzut ceva înfiorător.

Bărbatul transmitea live de o clădire, iar alături de el era fetița, care avea o frânghie în jurul gâtului. Individul a aruncat-o în gol, apoi și-a pus și el capăt zilelor.

Mama copilului a fost șocată când a aflat ce s-a întâmplat și a alertat imediat poliția.

Oamenii legii au descoperit cele două cadavre într-o clădire abandonată din orașul Sakoo. Femeia a precizat că, într-o ultimă conversație, bărbatul a amenințat că se va sinucide, suspectând-o că îi este infidelă.

Imaginile tragediei au fost păstrate pe pagina bărbatului timp de 24 de ore, însă, din fericire, au fost apoi șterse.

,,Este un incident înfiorător, inimile noastre sunt alături de victimă. Nu există niciun loc pe Facebook pentru acest tip de conținut, iar acum clipul a fost șters”, a spus un reprezentant al Facebook.

Citește și: Șocant! Un bărbat a auzit la telefon cum soția sa este omorâtă de…