Tavan prăbuşit în timpul cursurilor. Care este starea elevilor

10.11.2017
Tavan prăbuşit în timpul cursurilor. Care este starea elevilor

Incident grav la școala numarul patru din Alexandria. S-a prăbușit o bucată de tencuială din plafonul unei săli de clasă, în timp ce elevii se aflau la cursuri. Trei copii au fost răniți în urma incidentul

Elevii au primit îngrijiri medicale la fața locului, dar au refuzat să fie transportați la spital.

„Este vorba de o clasă unde tencuiala a căzut peste copii, în timpul orei. Aici sunt toate autoritățile competente. Se analizează varianta ca acești copii să plece de la cursuri. Școala arară destul de bine. Copiii sunt bine, au revenit la cursuri, deși acestea se vor suspenda. Sunt cei de la ISU și de la pompieri, care vor verifica toate clasele. În principiu, nu ar trebui să fie probleme, dar este bine că se iau aceste măsuri”, a spus Iulian Cristache, președinteșe Federației asociației de Părinți.

Clădirea a fost construită în anul 1965

Două fete şi un băiat au avut nevoie de îngrijiri medicale. Băiatul a fost lovit la spate iar celor două eleve au suferit mai multe zgărâieturi la nivelul feţei.

Confom declaraţiei medicilor, viaţa celor trei elevi nu a fost pusă în pericol şi nu a fost necesară internarea.

În urma producerii evenimentului, conducerea unităţii de învăţământ a luat decizia evacuării elevilor din sala de clasa respectivă.