Connect with us

Știri

Te cunosc de undeva 2016! Afla cand va incepe emisiunea si cine sunt concurentii-surpriza

Te cunosc de undeva 2016. Emisiunea „Te cunosc de undeva!” va reveni, sambata, pe data de 13 februarie, la Antena 1, cu cel de-al noualea sezon si zece artisti-concurenti.

Te cunosc de undeva 2016. Artistii care vor concura in acest sezon sunt Anca Turcasiu, Nicoleta Nuca, Feli Donose, Paula Chirila, Theo Rose, Liviu Teodorescu, George, Liviu Varciu, Andrei Stefanescu si Rares Dragomir. Ei vor urca in fiecare saptamana pe scena show-ului cu scopul de a impresiona juriul.

Viata creatorului de moda Alexander McQueen, transpusa intr-un FILM

Cine sunt ultimele trei celebritati care au acceptat provocarea „ Ferma vedetelor “ FOTO

Te cunosc de undeva 2016. In ceea ce priveste juriul, cei zece concurenti vor fi jurizati de Ozana Barabancea, Andrei Aradits, Andreea Balan si Aurelian Temisan.

Te cunosc de undeva 2016. In plus, castigatorul sezonului trecut, Florin Ristei, va reveni la „Te cunosc de undeva!”, in calitate de invitat special.

Te cunosc de undeva 2016. Mai exact, impreuna cu formatia sa, FreeStay, Florin va realiza, in fiecare editie, un moment artistic prin care va omagia cate un mare artist roman. In acest fel el va readuce in atentia publicului cele mai cunoscute melodii din repertoriul acestuia.

Sursa foto exclusivnews.ro

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top