Connect with us

Știri

Teatrului de Revistă Constantin Tănase, anunţ după moartea Cristinei Stamate

Actriţa Cristina Stamate a murit luni dimineaţă, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, la 71 de ani. Actriţa a decedat în jurul orei 7, potrivit medicului Bogdan Opriţa.

Decesul actriței survine la scurt timp după înmormântarea Stelei Popescu. Cristina Stamate a fost internată, chiar în ziua în care Stela Popescu a decedat.

„Încă o veste năpraznică îndoliază teatrul Românesc de revistă. Odihnește-te în pace, CRISTINA STAMATE 08.09.1946 -27.11.2017”, a scris Teatrul de Revistă, pe site-ul său.

Citeşte şi Frica cea mai mare a Cristinei Stamate. Este copleşitor ce spunea actriţa

Cristina Stamate a murit în această dimineaţă la Spitalul Floreasca din Capitală. Actriţa avea 71 de ani şi fusese internată în spital exact în ziua în care Stela Popescu a plecat fulgerător dintre noi.

Starea de sănătate a actriței era destul de precară. În ultimii ani, Cristina Stamate a fost supusă mai multor intervenţii chirurgicale. În ianuarie 2015 a fost supusă unei operații pe cord.

Cristina Stamate a murit în această dimineaţă

Cristina Stamate a murit. De altfel, aceasta operație, de fapt nereușita ei și posibilitatea morții, a fost și cea mai mare frică a artistei care mărturisea:

”Că mor, maă, nenică, de aia mi-a fost frică. Am plecat de acasă, mă uitam pe geam: poate-i ultimul copac pe care îl vad, ultimul candelabru, ultima lumină”, spunea atunci Cristina Stamate.

Cristina Stamate a murit în această dimineaţă

Citeşte şi Cristina Stamate a murit. Ce s-a întâmplat în timpul operaţiei din 2015

Actriţa Cristina Stamate a murit, luni dimineață, la Spitalul de Urgență Floreasca. Cristina Stamate avea 71 de ani.

„Cu puţin înainte de ora 7,00, în această dimineaţă, a decedat”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca, Bogdan Opriţa.

Cristina Stamate era internată de săptămâna trecută la Spitalul Floreasca pentru investigaţii, după ce i se făcuse rău. Cristina Stamate a fost operată pe cord deschis, la începutul lunii ianuarie 2015.

Actriţa a declarat ulterior că în timpul operaţiei inima ei a fost oprită timp de 2 ore. Se simțea bine şi abia aşteapta să revină pe scenă.

Cristina Stamate a murit la 71 de ani
O echipă formată din zece medici i-a făcut atunci actriţei trei by-pass-uri, în decurs de 6 ore şi jumătate.

Actriţa a mărturisit că amânase mult timp acea operaţie pentru că fratele ei a murit în urma unei intervenţii similare.

Citeşte şi Alexandru Arşinel, sfârşit după moartea Cristinei Stamate

După ce ieri şi-a condus pe ultimul drum prietena şi colega de scenă, actorul a primit o nouă veste tristă: Cristina Stamate s-a stins din viață în această dimineață, în urma unor grvae probleme de sănătate.

“O lovitură după alta și cred că numai publicul o să poată să ne scoată din starea asta ca sa putem să trecem peste. M-am săturat, îl rog pe Dumnezeu să se oprească pentru că nu mai rezistăm. Cristina a fost o mare actriță, am jucat cu ea.

Cristina Stamate a murit în această dimineaţă

De vreo doi ani de zile, durerile au pus stăpânire pe ea. Un om și o actriță deosebită. Cristina era o sufletistă cum nu există. Unele jeguri, unele jigodii au năvălit peste mine când am făcut transplantul, iar ea a sărit în apărarea mea spunând că și eu am dreptul la viață ca toți oamenii de pe stradă. Era foarte, foarte corectă.

Nu știu cum de i-a luat Dumnezeu puterile pentru că ea era de neoprit. Era tot timpul la mine în birou să mă întrebe: ce mai jos, ce mai punem?

Am convingerea că oamenii ne vor sprijini să ieșim la liman, că publicul Teatrului Constantin Tănase nu ne vor trage înapoi”, a declarat Alexandru Arşinel la Antena3.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top