Connect with us

Știri

Teleorman: Cauza decesului soţului ministrului Carmen Dan

Cauza decesului soţului ministrului Carmen Dan a fost stabilită în urma autopsiei. Aceasta este insuficienţă cardio-respiratorie acută ca urmare a unui edem pulmonar şi infarct miocardic acut, au informat, miercuri, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Teleorman.

Conform oficialilor citaţi, bărbatul a fost găsit mort în casă de către un membru al familiei. Surse judiciare au precizat, pentru AGERPRES, că soţul lui Carmen Dan a fost găsit de către tatăl acestuia.

”Ca urmare a informaţiilor solicitate de reprezentanţi ai mass-media în legătură cu decesul sesizat la data de 3 iulie în localitatea Videle, Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul IPJ Teleorman este abilitat să facă următoarele precizări: persoana decedată a fost găsită în casă, de către un membru al familiei. Cauza morţii, certificată în urma autopsiei este – insuficienţă cardio-respiratorie acută ca urmare a unui edem pulmonar şi infarct miocardic acut”, au precizat reprezentanţii IPJ Teleorman.

Aceleaşi surse au afirmat că persoana nu prezenta urme de violenţă.

”Decesul a survenit, conform evaluărilor medico-legale, cu aproximativ 24 de ore înainte de a fi găsit de aparţinători, adică la data de 2 iulie. Certificatul de deces a fost emis cu data constatării, la 3 iulie”, au adăugat reprezentanţii IPJ Teleorman.

Reprezentanţi ai MAI au confirmat, marţi, decesul soţului ministrului Afacerilor Interne, Corneliu Dan, ei solicitând presei „discreţie în aceste momente dificile pentru familie”.

Carmen Dan, în doliu după moartea soțului

Potrivit declaraţiei de avere a ministrului Afacerilor Interne, Corneliu Daniel Dan a lucrat pentru OMV Petrom SA Teleorman până pe 31 mai 2017.

Primarul orașului Videle, Nicolae Bădănoiu, a declarat că i-a transmis condoleanțe ministrului.

Citește și Detalii cutremurătoare în cazul morții soțului lui Carmen Dan. Ce spun anchetatorii

”Am auzit ce s-a întâmplat, am sunat și i-am transmis condoleanțe doamnei ministru. Dânsul (soțul lui Carmen Dan – n.r.) locuia în Videle. Nu cunosc ce s-a întâmplat”, a spus Nicolae Bădănoiu.

Și președintele Consiliului Județean Teleorman a confirmat că Daniel Corneliu Dan, soțul ministrului de Interne, a murit în locuința sa din Videle.

”Este un eveniment regretabil în familia dânsei”, a declarat Dănuț Cristescu, președintele CJ Teleorman.

1 Comment

1 Comment

  1. Bubulul

    2018-07-05T00:00:44+03:00 at 0:00

    Sa crape toti nemernicii putregaiului stalinist-delicvent si ai adunaturii de lepre, delicventi si escroci! Toti sa fie mancati de vii de viermi!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top