Connect with us
#Teleormanleaks: Partidele de vânătoare exclusiviste ale lui Liviu Dragnea. Cine mai participa

Știri

#Teleormanleaks: Partidele de vânătoare exclusiviste ale lui Liviu Dragnea. Cine mai participa

Jurnaliștii de la Rise Project continuă seria dezvăluirilor #Teleormanleaks și prezintă noi imagini și informații din valiza Tel Drum.

Acum, este vorba despre o partidă de vânătoare desfășurată în Teleorman, la care au participat șefii Tel Drum, alături de mai mulți baroni ai PSD și de Liviu Dragnea.

Rise Project mai arată că, de-a lungul timpului, la vânătoare cu liderii PSD au mai mers și afaceriști apropiați partidului, dar și șefi din poliție, angajați ai parchetelor și directori de instituții publice.

Peste 1.100 de animale ar fi fost ucise în ultimii ani la aceste partide de vânătoare exclusiviste.

Iată ce spun cei de la Rise Project:

Înainte să se vâneze reciproc în partid, baronii PSD s-au antrenat împreună cu puștile pe terenurile de vânătoare din Teleorman.

Au semnat condica în cele patru registre ale Asociației de Vânătoare și Pescuit Sportiv (AVPS) Turris Turnu Măgurele, fondată de Liviu Dragnea la sfârșitul anilor ‘90, apoi predată lui Petre Pitiș, directorul Tel Drum.

Distracția de elită a grupării “Dragnea” a fost sintetizată pe aproximativ 400 de pagini oficiale, intrate în posesia RISE Project, cu autorizații colective de vânătoare și procese-verbale pentru fiecare partidă, ștampilate de organizatori și semnate de sute de participanți.

Fotografiile cu aristocrația PSD și clipurile sângeroase din acest articol provin, însă, din computerul de serviciu al directorului comercial Tel Drum, Nicoleta Pene. Transferat pe un hard.

Lângă jurnalele de vânătoare am găsit inclusiv contracte publice acordate Tel Drum de baronii găzduiți.

Toate au fost înghesuite într-o #valiză și ascunse în vara lui 2017, chiar înaintea perchezițiilor DNA la firma vizată în același dosar penal cu președintele partidului de guvernământ.

Citește aici continuarea!

1 Comment

1 Comment

  1. Contra

    2018-11-20T10:16:26+02:00 at 10:16

    Sper sa moara toti vanatorii in chinuri!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top