Connect with us
Tendinte in design interior pentru 2016

Știri

Tendinte in design interior pentru 2016

Cine intentioneaza sa se mute intr-o casa noua trebuie sa stie care sunt ultimele trenduri in materie de aranjare interioara a unei locuinte. Ultimele informatii despre cum a evoluat designul interior in 2016 pot fi folosite si de cei care simt nevoia sa mai schimbe cate ceva prin casele lor. Astfel, specialistii au stabilit deja cuvintele-cheie pentru moda care va domina designul interior in 2016: obiectele reciclate, lemnul deschis la culoare, piatra naturala, decoratiunile vintage si marmura.

Lemnul deschis la culoare

Lemnul deschis la culoare relaxeaza interiorul si transmite multa energie pozitiva, adica exact ceea ce ne trebuie dupa o zi lunga la munca. In ceea ce priveste piatra naturala, putem spune ca ofera eleganta, este foarte rezistenta si de asemenea usor de intretinut. Despre piatra naturala mai trebuie amintit ca a aparut in topul preferintelor in urma cu doi ani, dar si 2016 va fi un an de succes pentru acest material.

Cheama natura in casa ta

Intr-o jungla urbana, in care betonul parca ne sufoca vizual, putina verdeata in casa este foarte indicata. Astfel, plantele spectaculoase de interior, usor de intretinut si benefice datorita proprietatilor de reimprospatare a aerului, sunt foarte importante in designul interior din acest an.

Citeste si: Specialistii in design interior si sfaturile eficiente pentru decorarea casei

Introdu culoarea anului 2016 in decorul casei tale

Mobila „doua fete”

Este o formula folosita mai mult cu sens mataforic, dar care arata ca foarte multi dintre cei care apeleaza la un specialist in design interior, cer elemente de mobilier care sa se potriveasca si in casa, si in afara ei. Multifunctionalitatea, asadar, joaca un rol foarte important in 2016.

Vintage este cool

Decoratiunile interioare vintage reprezinta un punct de referinta in designul interior din acest an, dar si in cei care vor urma. Autenticitatea oferita incaperilor de astfel de obiecte este foarte apreciata, datorita povestilor si emotiilor pe care le implica.

Clasica si actuala marmura

Foarte folosita in 2015, marmura va fi la putere si in 2016. Sub forma de pardoseala si de blat de bucatarie, marmura a inceput sa apara si pe peretii caselor. Aceasta ar fi noutatea care atrage din ce in ce mai mult.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top