Connect with us
“Teo Show”, editie speciala de Crăciun“Teo Show”, editie speciala de Crăciun

Știri

“Teo Show”, editie speciala de Crăciun

Kanal D îmbracă haine de sărbătoare și luni, 25 decembrie, în ziua de Crăciun, Teo Trandafir și Bursucu le-au pregătit telespectatorilor o ediție specială a emisiunii “Teo Show”, difuzată la ora 15:00, distracție, dezvăluiri în exclusivitate și invitați de seama.

Telespectatorii Kanal D vor fi martorii unor reportaje de excepție, iar vedetele din România își vor deschide ușa casei și sufletul în față acestora.

“Va doresc un Crăciun fericit, să fie totul așa cum v-ați dorit! Să dea Dumnezeu că fiecare casă să fie protejată, caldă și în jurul fiecărei mese să se adune vorbe frumoase, gânduri minunate și binecuvântări”, le urează Teo Trandafir celor din față micilor ecrane.

Luni, în ediția de sărbătoare, creatoarea de modă Ingrid Vlasov ne va arată cum arată cum este un Crăciun cu stil, dar și detalii emoționante din viață de familie.

Reporterii “Teo Show” vor lua pulsul sărbătorilor și acasă la Anca Serea, unde copiii vedetei ne vor colindă și vor pregăti bucate tradiționale, alături de mama și bunica lor.

Surprizele nu se vor opri aici și în platoul emisiunii vor veni și Tudor de la Fly Project alături de soția lui, Ana Maria. Artistul povestește cum este primul lor Crăciun, în formulă de trei, alături de fiica lor, Ilinca.

Nu ratați o ediție de colecție a emisiunii “Teo Show”, difuzată luni, 25 decembrie, la ora 15:00, la Kanal D!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top