TEO show revine la Kanal D din 29 august

26.08.2016
TEO show revine la Kanal D din 29 august

Emisiunea Teo show revine la Kanal D din 29 august si are o noua ora de difuzare.

Teo si Bursucu isi vor astepta telespectatorii in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 15:45.

Emsisiunea isi va pastra acelasi format, dar va aduce si multe noutati pe care Teo de abia asteapta sa le prezinte telespectatorilor sai.

Tot din 29 august Kanal D le-a pregatit o surpriza telespectatorilor sai, emisiunea Teo show va fi emisa in format full HD.

O alta emisiune asteptata este WOWbiz care revine la Kanal D tot din 29 august de la ora 22.30.

Teo Trandafir – Prezinta Teo show

Teo si-a inceput activitatea profesionala in 1991 la Fun Radio Bucuresti unde lucra ca secretara, urmand ca dupa aceea sa fie realizator de programe de stiri.

Prima intalnire cu publicul s-a petrecut in 1993, cand a inceput sa lucreze la Pro FM. Timp de un an a lucrat ca redactor de stiri si realizator-prezentator la emisiunea „Rondul de dimineata”.

Teo Trandafir patrunde pe micile ecrane in anul 1994, dupa ce Mihai Tatulici a convins-o ca locul ei este in televiziune. Teo incepe sa realizeze la Tele 7abc emisiunea matinala “Buna Dimineata, Romania”, alaturi de Mircea Badea.

Teo a initiat un program unic, „Post Merdian”, difuzat concomitent, in direct, la radio si tv care, datorita ratingului mare, a fost prelungit de la 3 luni, cat fusese preconizat initial, la aproape un an

Din 2013 Teo este prezinta Teo show la Kanal D.