Connect with us
Teo Trandafir reia emisiunea „TEO LIVE”, după o pauză de aproape de 2 ani

Știri

Teo Trandafir clarifica declaratiile Doinei Gradea

Intr-o postate pe blogul sau, Teo Trandafir clarifica declaratiile facute de fosta asistenta persoanala a lui Adrian Sarbu.

Doina Gradea a facut din nou valva in presa cu declaratiile sale despre activitatea sa in ProTV, iar luni a povestit pe blogul „Oare sunt un porc?”, cum au venit Teo Trandafir si Mircea Badea la ProTV cerand sa fie angajati si cum au fost acesta refuzati de fostul patron ProTV.

In declaratiile sale s-au strecurat cateva greseli, iar Teo si Mircea au tinut sa le corecteze, fiecare in stilul caracteristic.

„‎Sigur ca am citit articolul‎ Doinei Gradea, ma întreabă lumea despre asta cu o groaza teribila. Oamenii au rămas cu un soi de inertie, după postarea precedenta, deloc flatanta, despre un alt subiect. Cu mine n-a dat de pereți. Cu Mircea a încercat, dar, la cum îl cunoașteți, n-a ezitat sa corijeze inadvertentele, în emisiunea sa. Nici nu-l prea cunoaște pe Mircea, asa ca e de înțeles.

Ce mi s-a părut curios, recitind toate postările Doinei, frumos așezate, altminteri, e revenirea, un pic îngrijorătoare, la salariile celor vizați. Ca-i una sau unul, Doina măsoară ca-n pahare Berzelius, salariile, la care, ca important om în Pro, avea acces. Eu n-as fi făcut asta, personal. Dar poate greșesc eu. Ca cineva o are mai mare decât altcineva, vorbim de leafa, e deja o chestiune aproape intima. A lady never tells. Deși nu e de rușine sa-ti dea cineva bani pe munca ta. Whatever that means.

Niciodată n-am ascuns sentimentele care ma leagă de salvatorul destinului meu personal și profesional. Nu mai țin minte începuturile noastre, pentru ca eram lesinata de frica, în fata lui. Are dreptate Doina. Muream acolo. Dar nu pentru ca era el dur! Nuuuu! Eu eram paralizata de concizia lui, de eficienta lui de motor supersonic. Mi-era frica de cât de proasta deveneam în prezenta lui Adrian Sirbu, care ma intimidează în continuare prin incontestabilitatea geniului sau. Eu geniu nu mai văzusem. E greu. Greu cu ele.

Am plecat de acolo pentru ca obosisem și pentru ca mi se părea ca nu mai sunt privita la fel, de către el. Ca vede oboseala mea și ma disprețuiește ușor pentru ea, el, cel care nu osteneste vreodată. Am plecat de frustrare și din fronda, de-a naibii ce credeam eu ca sunt. Știam ca e sinucidere profesionala. Am spus-o fără încetare. Dar mi se părea ca el nu ma mai vede. Niște prostii, ce sa mai. Am plătit ani pentru ele. Am învățat sa nu mai pun preț decât pe fapte. Omul asta ma făcuse din țărână, iar eu ii ceream confirmări. Doamne, cata superficialitate, dar mi-a mai trecut. Slava Cerului. Nu de la Antena veneam prima oara, Doina, draga mea vecina și pe viata prietena draga. De la tele 7 abc. De foame. Mircea îmi era frate și mama și tata și tot. Și datorita lui sunt azi cine sunt, loialitatea lui neconditionata m-a întărit, an du‎pa an după an. Am făcut emisiuni în ORICE condiții împreună. Ne leagă mii de dimineți în care ne priveam în ochi la cinci. Dar am plecat, împreună, ca nu mai puteam de rușine și frig interior. De la tele 7 abc.

Nu-mi place sa scriu articole lungi, ma gândesc ca dacă eu însămi ma chinui sa țin un fir, dumneavoastră n-ati făcut niciun rău, sa va supun la cazne. Ii mulțumesc Doinei pentru sentimentele calde (pe care i le întorc cu sinceritate) și ii doresc succes în viitorul ei, în care sigur ii vom afla trecutul. De la ea!” a scris Teo pe blogul ei.

La fel ca prietensa sa, Mircea Badea a declarat ca motivul pentru care s-au dus la ProTV a fost ca pur si simplu nu isi mai permiteau sa traiasca la Tele 7 ABC pentru ca nu isi primeau salariile.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top