Connect with us
Teo Trandafir: 6 ani de la Operatia de Gastric Sleeve

Știri

Teo Trandafir, FURATA! „N-am sa vin la tine niciodata sa…”

Fereşte-te de escrocii care profită de dramele unor oameni şi de mărinimia semenilor lor! Ei lansează campanii umanitare false in numele vedetelor si fura bani de la romani.

Un fenomen deosebit de periculos ia amploare pe retelele de socializare. Cum functioneaza: escrocii creaza conturi false in numele unor persoane publice, inventeaza povesti dramatice si apoi cer bani in numele vedetelor carora le-au furat identitatea virtuala.

O victima a acestei inselatorii este chiar Teo Trandafir. Ea se confrunta de cateva luni cu aceasta problema. Iata, mai exact, despre ce si despre cine e vorba: Lacatus Vlad Iulian e un barbat creaza conturi false in numele vedetei si abordeaza prin mesaje private pe Facebook persoane cu dare de inima carora le cere bani pentru un caz disperat al unor copii din Beius.

El pretinde ca este Teo Trandafir si le spune oamenilor sa ia legatura cu un asa zis coordonator de proiect, care se ocupa de strangerea de fonduri. Tintele lui sunt in special cu romanii ce se afla in strainatate. Crede ca acestor oamenii le va fi mai greu sa depuna plangere, daca isi dau seama de hotie.

O admiratoare a lui Teo Trandafir ne-a trimis pe adresa redactiei (redactie@teotrandafir.com) o dovada prin care a donat o suma de bani prin serviciul Money Gram si astfel am reusit sa aflam numele acestei persoane.

A donat 5000 de euro si s-a ales doar cu o injuratura

O femeie, care nu a dorit sa-i dezvaluim indentitatea, a contactat echipa Teo Trandafir.com si a povestit cum a cazut in aceasta plasa, a donat 5000 de euro si s-a ales doar cu o injuratura si cu banii furati de acest individ.

Desi Teo Trandafir a sesizat autoritatile, acestea sunt legate la maini pentru ca nu pot demara o ancheta pana nu se primesc reclamatii in acest sens. Asadar, daca ati fost contactati de acest personaj, sunteti rugati sa intrati pe site-ul Politiei Romane, la sectiunea Petitii Online si sa depuneti o plangere.

Impreuna, trebuie si putem sa punem capat acestui furt de bani de la oamenii cu suflet mare!

Teo Trandafir este extrem de indignata de aceasta situatie si declara:
„Cel mai adesea, nu mi se-ntampla nimic din ce se spune. N-am dramele și ghinioanele care „se țin lant”, ci mici bucurii domestice care nu interesează pe nimeni. Acum e, insa, altceva.

Cineva îmi fura identitatea. Libertatea de a avea un cont privat pe Facebook, pe numele meu. Știu cine e. Știu cum îl cheamă și de unde e. Pot sa ma duc la el la ușă și o s-o fac. Nu singura.

Pana una-alta, am nevoie de ajutorul tuturor celor cărora acest gunoi de om le fura bani, cerșind în numele meu bani pentru copii. Culmea e ca oamenii buni îl și dau. Mii de euro, bani furati de la oameni buni.

Hai sa oprim furtul pe Facebook, împreună. Eu am început, ștergând orice cont în afara de cel oficial, bifat cu bleu.

Orice cont Teo Trandafir, în afara de cel oficial, e șters în fiecare zi, tocmai pentru ca eu nu cer bani pentru copii. Dacă simt, ii ofer, discret. Si, atunci cand e nevoie, pot sustine campanii umanitare ale unor organizatii mari, recunoscute si respectate.

Va mulțumesc pentru ca aveți încredere în mine. va rog doar sa verificați dacă persoana în care va incredeti sunt eu. N-o sa va cer niciodată bani, pentru nimic în lume. Știu ca dacă doriți sa donați, găsiți singuri cui.”

De asemenea avocatul vedetei de televiziune, Robert Ciurea, indeamna oamenii sa actioneze: „Va solicitam ca, inainte de a intreprinde orice demers pentru ajutorarea persoanelor novoiase despre care ati luat la cunostinta in mediile on-line, sa verificati accesand web-site-ul oficial al lui TEO, daca imprejurarea depre care ati aflat este adevarata.

Cazul copiilor nevoiasi din Beius este unul neadevarat, inventat de o persoana care se numeste LACATUS VLAD IULIAN si nu are nicio legatura cu obiectivele pe care echipa lui TEO le are.

In acest sens, rugam persoanele prejudiciate sa formuleze o plangere penala pe modelul celei de pe site si sa o depuna la organele de politie de unde persoanele prejudiciate isi au domiciliul. Plangerea se depune personal sau prin posta, iar acestei plangeri i se ataseaza documente doveditoare ale transferului de bani.

Din pacate, fara ajutorul Dvs. nu se va putea stopa acest fenomen, deoarece numai persoanele care efectiv au suferit un prejudiciu au posibilitatea sa formuleze o plangere penala.

Mai jos gasiti temeiul de drept privind incriminarea acestor fapte.

Art. 244 Cod Penal: Înşelăciunea

(1) Inducerea în eroare a unei persoane prin prezentarea ca adevărată a unei fapte mincinoase sau ca mincinoasă a unei fapte adevărate, în scopul de a obţine pentru sine sau pentru altul un folos patrimonial injust şi dacă s-a pricinuit o pagubă, se pedepseşte cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani.

(2) Înşelăciunea săvârşită prin folosirea de nume sau calităţi mincinoase ori de alte mijloace frauduloase se pedepseşte cu închisoarea de la 1 la 5 ani. Dacă mijlocul fraudulos constituie prin el însuşi o infracţiune, se aplică regulile privind concursul de infracţiuni.”

Ajutati-ne sa oprim acest fenomen, care nu se desfasoara doar in numele lui Teo Trandafir, ci si in numele multor vedete.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top