Connect with us
Teo Trandafir reia emisiunea „TEO LIVE”, după o pauză de aproape de 2 ani

Știri

Teo Trandafir reia emisiunea „TEO LIVE”, după o pauză de aproape de 2 ani

Teo Trandafir revine cu emisiunea Teo live, lansată pe vremea când deținea „Revista Teo”. Într-un anunț pus pe pagina sa de Facebook, Teo anunță că va relua emisiunea pe care de mult a făcut-o.

Pe vremuri Teo prezenta emisiunea Teo live în fiecare zi de vineri de la ora 20:00 și avea un invitat cu care vorbea despre tot și toate, fara restricții. Emisiunea a fost oprită de prezentatoare în aprilie 2018, ultima ediție fiind realizată cu fiica sa Maia Trandafir.

Teo Trandafir și business-urile în online

Teo Trandafir a început activitatea pe rețelele sociale în anul 2011 în mod oficial, după ce un fan al acesteia a convins-o să-și creeze o pagină de Facebook.

A ajuns rapid să fie una din cele mai populare vedete din România pe Faebook, dar și pe contul său de Instagram.

Ulterior Teo Trandafir a dezvoltat alături de un fost partener de afaceri Revista Teo, care a funcționat timp de 5 ani și a fost top cea mai citită revisa de femei din istoria revistelor de lifestyle feminin din România.

Revista Teo a deschis și proiectul Teo live, care aducea în fiecare zi de vineri invitați de renume, precum Raed Arafat, Alexandru Arșinel, Dan Bittman, Mioara Velicu sau Alex Velea, Antonia și fiul lor. Teo a renunțat în aprilie 2018 la proiect, promițând că va reveni ulterior cu acesta.

Un alt proiect dezvoltat de Teo a fost „Bucătaria lui Teo” care s-a bucurat de un real succes timp de 2 sezoane cât a rulat.

TEOria un alt proiect lansat de Teo Trandafir, unde vedeta pana de curand posta podcasturi pentru cei interesați de această zonă de conținut.

Proiectele lui Teo Trandafir, pot fi urmărite pe pagina ei de Facebook nouă, Teo Trandafir.

<

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top