Connect with us
Teodora Mărăcineanu, o cunoscută stilistă de la noi, a murit. Ce s-a întâmplat cu ea

Știri

Teodora Mărăcineanu, o cunoscută stilistă de la noi, a murit. Ce s-a întâmplat cu ea

Teodora Mărăcineanu, o cunoascută stilistă de la noi, a murit vineri, iar cauza probabilă a decesului este un accident vascular-cerebral, se arată într-o postare pe Facebook a revistei Marie Claire.

„E un moment foarte greu pentru noi si, desi suntem jurnalisti si lucram cu cuvintele, acum ne e greu sa le gasim. Si asta pentru ca Teo, colega noastra, a plecat dintre noi. Avea doar 25 de ani si a suferit un accident vascular cerebral. Ne-o amintim cu totii zambind si ne tot gandim cum a stiut sa traiasca la maximum si cum s-a bucurat de fiecare clipa. Ne lipsesti, Teo, si toate gandurile noastre se indreapta spre tine.

Mai jos sunt cateva lucruri despre ea, niste randuri pe care le-a scris cu 6 luni in urma.

Din respect pentru colega noastra, am decis sa luam o pauza de la postarile obisnuite si sa ne petrecem zilele astea amintindu-ne de Teo.” este mesajul scris de reprezentanții cunoscutei reviste pentru care ea lucra.

Afecțiunea este neobișnuită în rândul persoanelor din această grupă de vârstă, susțin specialiștii, însă nimic nu a prevestit sfârșitul său.

Citește și: O artistă celebră a vrut să se sinucidă, după ce sora sa a murit: „Moartea ei a fost…

Ozana Barabancea a dezvăluit pe 1 noiembrie pe pagina sa de socializare că Teodora a leșinat în sala de sport, în timp ce făcea încălzirea. A fost transportată la Spitalul Floreasca, iar medicii au declarat-o în moarte cerebrală.

Tânăra postase un mesaj pe reţeaua de socializare, cu doar câteva zile înainte să moară. Aceasta le spunea prietenilor săi cât de fascinată era de artă.

„În timpul liber admir carpete persane şi artă pe care nu o înţeleg”, scrisese Teodora Mărăcineanu.

Teodora era jurnalist de modă la Revista Marie Claire și era extrem de apreciată:

„Sunt multe lucruri pe care le-am învăţat cu greu, după multe rateuri, sau lucruri pe care nici măcar nu am vrut să le accept în primă fază. Mă aflu la vârsta la care experienţele arpoape că mă „lovesc’ precum o avalanşă plină de forţă, din toate părţile, iar totul e pe repede înainte. Fiecare zi îmi aduce ceva nou şi încerc din răsputeri să iau totul ca atare, să fructific ce tot ce îmi iese în cale’, scria Teodora, în paginile revistei Marie Claire.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top