Connect with us
Teodora Tudose este o studentă care a trăit 20 de ani cu embrionul fratelui geamăn în pântec. Ea are nevoie acum de tratament specializat.

Știri

Teodora Tudose, tânăra care a trăit 20 de ani cu embrionul fratelui geamăn în pântec

Teodora Tudose este o studentă de 20 de ani cu o poveste cutremurătoare. Ea a trăit până acum purtând în pântece embrionul nedezvoltat al fratelui ei geamăn.

Cu timpul, embrionul s-a transformat într-o tumoră care i-a distrus tinerei sistemul imunitar. Acum, fata este în comă de 2 luni, iar singura ei șansă este transferul la o clinică din străinătate.

„Este o boală identificată în ultimii 10 ani, este practic un proces de inflamaţie a creierului ca urmare a unei agresiuni declanşate de propriul sistem imun”, a declarat Cristina Panea, medic primar la spitalul Elias, pentru Digi 24.

Medicii spun că sunt doar 1000 de cazuri diagnosticate în întreaga lume. Tânăra a fost operată la sfârşitul anului trecut, doctorii au îndepărtat chistul, dar lupta ei abia a început. Fata are nevoie de un transfer la o clinică în străinătate.

Pentru că numai transportul ar costa în jur de 15.000 de euro, colegii Teodorei au început o campanie de strângere de fonduri.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top