Connect with us
TERIFIANT! Şi-a înjunghiat fetiţa apoi i-a dat FOC

Știri

TERIFIANT! Şi-a înjunghiat fetiţa apoi i-a dat FOC

Procurorii constănţeni au anunţat că fetiţa în vârstă de doi ani, care a murit într-un incendiu, alături de mama sa, în data de 1 septembrie, a fost înjunghiată de femeie înainte ca aceasta să dea foc casei în care locuiau.

Incendiul a izbucnit în 31 august seara, într-un apartament din municipiul Constanţa. În apartament locuia o femeie de 33 de ani împreună cu fiicele ei de doi.

Focul a distrus în totalitateapartamentul. Pompierii chemaţi la faţa locului nu au putut face nimic pentru a salva viaţa mamei şi fetiţei de doi ani.

Fetiţa de 4 ani a fost salvată de un vecin

Procurorii constănţeni au anunţat, miercuri, că, de fapt, femeia în vârstă de 33 de ani, originară din Ucraina, şi-a înjunghiat fata de 2 ani.

„S-a dispus începerea urmăririi penale in rem cu privire la infracţiunile de omor, tentativă la infracţiunea de omor şi distrugere. În prezent s-a dispus efectuarea unor expertize medico-legale pentru a se stabili cauzele şi împrejurările deceselor celor două persoane, iar concluziile preliminare formulate de medicii legişti din cadrul Serviciului Judeţean de Medicină Legală Constanţa s-a stabilit că pe corpul victimei minore decedate există urme de înjunghiere ce au fost produs de cu un obiect tăietor înţepător, posibil cuţit”, au precizat procurorii, potrivit Mediafax.

Fetiţa de 4 ani a ajuns în stare critică la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. În cursul dimineţi de vineri ea a fost transferată la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Bucureşti.

În prezent starea ei de sănătate este stabilă.

Citeşte şi INCENDIU la un bloc! 50 de locatari au fost evacuați!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top