Connect with us

Știri

Testamentul lui David Bowie: Ce a cerut in mod expres regretatul cantaret

Cantaretul britanic David Bowie a decedat pe data de 10 ianuarie, la varsta de 69 de ani, din cauza cancerului la ficat. Inainte sa moara, artistul a tinut in mod expres ca un lucru sa se intample dupa moartea sa, cerinta care se regaseste in testamentul acestuia.

Regretatul cantaret britanic David Bowie a cerut prin testament ca cenusa sa sa fie imprastiata pe insula indoneziana Bali, a notat vineri presa din Statele Unite, potrivit AFP.

CITESTE SI: David Bowie a murit la 69 de ani. Legendarul artist suferea de cancer

CITESTE SI: Imagini de exceptie! Un ultim omagiu adus marelui David Bowie

Prin aceasta cerinta, David Bowie a dorit sa respecte ritualurile budiste, afirma New York Post, care a citat un testament depus la un tribunal din Manhattan, potrivit Agerpres.

Familia legendei muzicii rock nu a dezvaluit niciuna dintre ultimele sale dorinte, evocand o ceremonie privata.

David Bowie a petrecut o anumita perioada la Bali si in alte locuri din Indonezia. Intr-un articol publicat la scurt timp dupa dupa moartea sa, Jakarta Post a publicat o fotografie a cantaretului purtand un sarong (piesa vestimentara de forma unei fuste lungi, purtata atat de barbati cat si de femei), afirmand totodata ca muzicianul a lansat versiunile in limba indoneziana a multor cantece ale sale.

New York Post sustine, de asemenea, ca ar fi lasat sotiei sale Iman aproape jumatate din averea sa, estimata la 100 de milioane de dolari, precum si locuinta lor situata in cartierul Soho din New York.

Tribunalul nu a fost disponibil vineri seara pentru a confirma continutul testamentului, a mai notat AFP.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Știri

To Top