Connect with us
Timiș: Accident în Uivar: Cinci oameni au murit. Cum s-a produs tragedia

Știri

Timiș: Accident în Uivar: Cinci oameni au murit. Cum s-a produs tragedia

Un accident rutieri grav s-a produs în noaptea de luni spre marți, pe raza comunei Uivar, din județul Timiș.

Cinci persoane au murit, iar o a șasea, un copil de opt ani, a fost grav rănit și transportat la spital.

„În maşina condusă de un bărbat de 45 de ani erau şase persoane, iar într-o curbă, bărbatul a pierdut controlul volanului, ieşind de pe şosea. Patru persoane au murit pe loc, iar a cincea la spital. Doar copilul a supravieţuit, dar a fost şi el transportat la spital”, a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Aurelia Voicilă.

Potrivit acesteia, din primele date reiese că şoferul nu consumase alcool, dar cel mai probabil a condus cu exces de viteză.

Accident pe DN 1 – Mai mutle persoane au ajuns la spital

Trei persoane, doi adulţi şi un bebeluş de trei luni, au fost rănite luni seara în urma accidentului rutier produs între un autocar şi un autoturism pe DN 1 Făgăraş-Codlea, victimele fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov.

Potrivit sursei citate, un bărbat de 54 de ani, din judeţul Sibiu, care a condus un autocar cu 25 de pasageri pe DN 1, dinspre Braşov spre Sibiu, a acroşat un vehicul înmatriculat în Polonia, condus de un bărbat de 42 de ani, din judeţ, care s-a angajat în efectuarea unui viraj la stânga fără să se asigure corespunzător.

„În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 42 de ani, a unei femei de 39 de ani şi a unui bebeluş de aproximativ 3 luni, ambii din vehiculul condus de acesta, care au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, Gabriela Dinu.

Ea a mai menţionat că cei doi conducători auto nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Reprezentanţii ISU Braşov au precizat că bărbatul prezintă un traumatism toracic, femeia are un traumatism cranio-cerebral, iar copilul nu prezintă mărci traumatice.

Citește și: Accident în Seleuș, județul Arad! Un microbuz a căzut într-o râpă, două persoane au murit

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top