Connect with us
Timiș: Accident soldat cu 4 victime. A fost solicitat elicopterul SMURD

Știri

Timiș: Accident soldat cu 4 victime. A fost solicitat elicopterul SMURD

Accident grav în Timiș! Un tânăr de 22 de ani a murit, iar alte trei persoane au fost rănite, duminică, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat pe un drum din județul Timiș, fiind solicitată intervenția elicopterului SMURD pentru transportarea unui rănit grav la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Accidentul rutier a avut loc, duminică, pe drumul care leagă Timișoara de orașul arădean Lipova, pe raza localității Alioș, din județul Timiș.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, la un moment dat, șoferul unei mașini, în care se mai aflau încă trei persoane, a pierdut controlul volanului din cauza vitezei.

Mașina s-a rostogolit și s-a oprit într-un stâlp.

În urma impactului, un tânăr în vârstă de 22 de ani, pasager în autoturism, a murit, iar celelalte trei persoane aflate în mașină au fost rănite, șoferul de 23 de ani fiind în stare gravă.

La locul accidentului a fost solicitată intervenția elicopterului SMURD pentru transportarea șoferului mașinii la spital.

Citește și: Accident în Cermei, Arad: Un bărbat, transportat cu un elicopter SMURD

Celelalte două persoane, care au fost rănite ușor, au fost transportate la spital cu două ambulanțe. Polițiștii timișeni au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Bărbatul care a avariat vineri cinci maşini, arestat preventiv

Bărbatul care a avariat vineri cinci autoturisme şi a fugit de la locul accidentului a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, potrivit deciziei luate duminică de magistraţii Judecătoriei Sector 1, informează Poliţia Capitalei.

Poliţiştii bucureşteni l-au depistat sâmbătă seara pe bărbatul care a provocat vineri, pe strada Alexandru Şerbănescu, un accident în care au fost avariate cinci autoturisme iar apoi a fugit de la locul accidentului, el fiind reţinut de poliţişti după audieri.

„În urma activităţilor de căutare a bărbatului bănuit că ar fi autorul evenimentului rutier petrecut ieri, 13 iulie a.c., pe strada Alexandru Şerbănescu, din care a rezultat avarierea a cinci autoturisme şi rănirea uşoară a două persoane, vă aducem la cunoştinţă faptul că în această seară, la ora 21,45, bărbatul în cauză a fost depistat de poliţiştii bucureşteni şi a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere pentru audieri.

Acesta va fi prezentat ulterior magistraţilor pentru a dispune cu privire la măsurile legale ce vor fi luate în cauză”, a informat Poliţia Capitalei.

Şoferul respectiv a fost căutat de oamenii legii după ce a părăsit locul accidentului.

„Un echipaj de poliţie de la Secţia 2 se deplasa la un caz pe strada Salubrităţii, moment în care a efectuat semnal de oprire unui alt autoturism, înmatriculat cu numere de Bulgaria.

Conducătorul auto a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor, s-a plecat în urmărirea lui, colegii au cerut sprijin prin staţie şi alte echipaje din zonă au intervenit.

S-a încercat blocarea acestuia, însă pe strada Alexandru Şerbănescu respectivul conducător auto a pierdut controlul volanului şi a acroşat alte cinci autoturisme.

Atât el, cât şi pasagerul din dreapta au coborât şi au fugit din autoturism, au părăsit locul accidentului, fiind prins imediat pasagerul de către colegii de la Secţia 2 Poliţie”, a declarat vineri, pentru AGERPRES, Mirela Drugă, purtător de cuvânt la Poliţia Capitalei.

Reprezentanta Poliţiei a mai spus că în cazul acestui şofer s-au demarat cercetări pentru infracţiunile de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top