Connect with us
Timișoara: O bătrână de la azilul închis din Timiș a murit la spital. Femeia n-ar fi primit tratament

Știri

Timișoara: Crimă urmată de tentativă de sinucidere

Momente tragice în Timișoara. Un bărbat și-a ucis soția și apoi a încercat să se sinucidă. Tânărul de 29 de ani, din Gorj, s-a rănit cu un cuțit în zona abdomenului și apoi a intrat cu mașina într-un stâlp. Detaliile înspăimântătoare ale crimei pe care a comis-o au ieșit la iveală în urma accidentului.

Polițiștii l-au găsit pe șoferul rănit care intrase cu mașina într-un stâlp, pe Calea Lugojului din Timișoara. Întrebat ce s-a întâmplat, bărbatul le-a spus agenților că și-a ucis soția și că a vrut să se sinucidă, scrie Opinia Timișoarei.

Mărturia șocantă a șoferului despre crimă avea să se confirme. În apartamentul, în care locuiește, a fost găsită moartă soția sa, o tânără de 26 de ani din Târgu Cărbunești. Lângă femeie a fost descoperită și arma crimei.

Potrivit polițiștilor, crima a avut loc joi dimineața, în apartamentul celor doi tineri. Din primele informații, tânărul și soția sa ar fi avut o ceartă aprinsă, iar femeia i-a spus că vrea să se despartă de el. Furios, bărbatul și-a înjunghiat nevasta de mai multe ori cu un cuțit.

După comiterea crimei, bărbatul a încercat să se sinucidă și și-a provocat răni în zona abdomenului, potrivit Mediafax.ro. Pentru că nu a reușit, s-a urcat în mașina sa, cu care a intrat cu viteză într-un stâlp

Citește și: De ce și-a ucis educatoarea din Timișoara fiica! Ce le-a zis anchetatorilor și ce a spus soțul femeiiDe ce și-a ucis educatoarea din Timișoara fiica! Ce le-a zis anchetatorilor și ce a spus soțul femeii

Bărbatul a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Municipal Timişoara, unde a fost operat.

Cei doi, erau căsătoriți de anul trecut și tocmai își cumpăraseră apartamentul în care locuiau în zona Girocului.
Azi-noapte, aceștia se certaseră aprig. Bărbatul era foarte gelos și i-a făcut mai multe reproșuri, astfel că tânără i-a spus că vrea să se despartă.

Gândul că soția ar putea să-l părăsească i-a întunecat mințile tânărului.

Acesta ar fi înșfăcat un cuțit, a înjunghiat-o în spate și a lăsat-o să zacă într-o baltă de sânge în holul apartamentului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top