Connect with us
Ministerul Educatiei a publicat, miercuri, rezultatele examenului de titularizare.

Știri

TITULARIZARE 2016: au fost publicate rezultatele examenului

La proba scrisa pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din invatamantul preuniversitar, care a avut loc marti in 89 de centre de examen, s-au prezentat 22.866 de candidati (87,20 la suta) din cei 26.223 care au obtinut dreptul de a participa.

„Din promotia de absolventi ai anului 2016, au fost prezenti 3.162 de candidati. 11,5 la suta dintre candidati s-au retras din motive personale sau medicale, iar 29 de candidati au fost eliminati din examen. Candidatii eliminati pentru frauda sau tentativa de frauda nu vor fi repartizati pe posturi didactice/catedre in anul scolar 2016-2017”, precizeaza MENCS.

Citeste si: REZULTATE ADMITERE FACULTATE 2016 – Principalele 12 universitati

Contestatiile vor fi inregistrate in perioada 27-28 iulie la sediile ISJ, urmand ca rezultatele finale sa se afiseze in 3 august.
Repartizarea candidatilor pentru angajare pe perioada nedeterminata se va face in sedinte publice organizate de inspectoratele scolare in zilele de 8 si 9 august, iar transformarea posturilor si actualizarea listei posturilor didactice/catedrelor ramase neocupate, in vederea angajarii pe perioada determinata, va avea loc pe 10 august.

Repartizarea candidatilor pentru angajare pe perioada determinata are loc in perioada 26-29 august 2016. Emiterea si comunicarea deciziilor de repartizare pe post/catedra sunt programate in perioada 11-29 august.

Pentru concursul de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate in invatamantul preuniversitar, sesiunea 2016, au fost publicate 4.442 posturi didactice/catedre vacante pentru angajare pe perioada nedeterminata si 45.570 pentru angajare pe perioada determinata.

Vezi aici rezultatele examenului de titularizare!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top