Connect with us
mihai danciu

Știri

Toată lumea a râs de vasluianul care s-a trezit din beție în Londra, dar adevărul din spatele poveștii e unul trist. Ce a pățit Mihai Danciu

Povestea lui Mihai Danciu, vasluianul care s-a trezit din beție în Londra fără să știe cum a ajuns acolo, a provocat un val de amuzament în România. Adevărul din spatele acestei povești nu este deloc unul amuzant.

Bărbatul a vorbit pentru ziarul Libertatea despre cum a ajuns în această situație. Danciu a plecat la muncă în Anglia alături de alți conaționali, unde a ajuns la o vilă a unui bărbat de etnie română, cunoscut drept „doctorul”, care umbla în permanență înr-un halat alb.

El trebuia să doarmă alături de 12 români pe saltele, la parterul vilei, Programul de muncă era de 12 ore de lucru pe zi, pe șantier, masă și cazare gratuite, însă cu reținerea retribuției ”pentru casă” pe luna noiembrie.

Vasluianului de 40 de an nu i-au convenit condițiile și a vrut să plece, dar a fost sechestrat. Aici a început chinul

”M-au legat de mâini și de picioare, mi-au pus căluș în gură și după asta mi-au dat bătaie. M-au udat cu vin, cu apă și mi-au turnat coniac pe gât și apoi m-au bătut încontinuu de la ora 10 dimineață până la 12 noaptea. Au zis că mă dau în WC, în hazna. Deja mă puseseră cu capul în gaura aia. Era un oblon din tablă. Am avut noroc de un coleg de muncă, dacă pot să-i spun așa, care, în momentul în care a dat să intre în casă, m-am strecurat pe lângă el și am fugit din casă”, a spus Mihai Danciu, pentru sursa citată.

S-a ascuns în curtea unei vecine, care l-a găsit în curte în comă alcoolică. El a fost dus la spital, unde și-a revenit după 2 zile. O asistentă româncă de la unitatea medicală i-a creat un cont pe o rețea de socializare, unde a postat și o fotografie cu bărbatul pe patul de spital.

Un consătean al bărbatului, care muncea în Anglia, l-a identificat și i-a dat bani să se ducă acasă. Mihai Danciu a revenit la casa sa, în cele din urmă și nu știe dacă va mai merge vreodată în străinătate.

Citește și: S-a aflat cine sunt cei cinci tineri care au murit în accidentul îngrozitor de azi. Ce postase una din victime înainte de tragedie

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top