Connect with us
Toate serviciile Google au picat în România

Știri

Toate serviciile Google au picat în România

Serviciile Google au picat în România astăzi, 14 decembrie 2020. Mai mulți utilizatori au semnalat faptul că cele mai mari site-uri, motorul de căutare Google, rețeaua video Youtube dar și Gmail au picat.

Serviciile Google printre care Youtube și Gmail au picat în România și nu numai

Românii nu pot accesa documentele salvate pe Google Drive, dar nici celelalte servicii pe care compania le oferă utilizatorilor săi.

Se pare că nici rețeaua video Youtube nu funcționează, iar cele mai mari probleme înregistrate sunt în Franța, Olanda, Belgia, dar și Marea Britanie. Probleme cu aceasta au fost semnalate și în România.

Cei mai mulți utilizatori se plâng că nu pot accesa Gmail, dar nici documentele pe care le au salvate în Google Drive. Se pare că problema este la nivel mondial, anumite țări fiind mai afectate decât altele.

Utilizatorii Gmail primesc erori de tipul „We’re sorry but your account is temporarily unavailable”. Youtube anunță, de asemenea, că „Something went wrong”.

Potrivit informațiilor oferite de DownDetector.com, problemele afectează utilizatorii din întreaga lume și au început și jurul orei 12:00 GMT. Dintre toți cei care anunță că au probleme, 54% spun că nu pot accesa YouTube, 42% că nu pot urmări videouri și 3% că nu se pot loga.

Totodată, la ora 13:54 DownDetector raporta 5.760 de useri din România care aveau probleme cu YouTube și 748 de rapoarte pentru Gmail.

Știre în curs de actualizare

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top