Connect with us

Știri

Tom Ford se întoarce pe marile ecrane cu o surpriză colosală!

Designerul vestimentar Tom Ford revine pe ecrane cu o nouă producție, tot în calitate de regizor! Celebrul creator de modă s-a lansat în lumea filmului în anul 2009 cu regia pentru „A single man”, după care a stat departe de tot ce înseamnă cinematografie.

The Hollywood Reporter scrie că Tom Ford revine în cetatea filmului ca regizor, alături de nimeni altul decât George Clooney, aceasta fiind de fapt surpriza colosală pe care o coace de ceva timp. Între evenimentele fashion care au loc primăvara aceasta (săptămânile modei în diferite țări, unde Ford este invitat de fiecare dată cu mare fast), creatorul vestimentar s-a gândit la o adaptare a scenariului telenovelei americane „Tony and Susan” pentru marile ecrane.

CITEȘTE ȘI: FANII ONE DIRECTION O URĂSC DE MOARTE!

După ce a impresionat critica de film cu filmul „A single man” datorită esteticii și detaliului de invidiat cu care a fost lucrat, Tom Ford mizează pe o revenire spectaculoasă cu filmul ce se va intitula „Animale nocturne”.

Una din vedetele la care s-a gândit pentru rolul dramei feminine din peliculă este buna lui prietenă, talentata actriță Julianne Moore. Cel care se va ocupa de producerea acestui film, împreună cu Ford va fi frumosul George Clooney. Cei doi vor spune povestea unei femei divorțate pe care o contactează fostul soț să îi citească manuscrisul. Începând de la această scenă, povestea este umplută cu multă dramă, violență și suspans

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top