Connect with us
Indragitele personaje de desene animate Tom si Jerry sunt acuzate de terorism! Declaratia a fost facuta de un inalt oficial egiptean

Știri

Tom si Jerry, acuzati ca promoveaza terorismul!

Oficialul egiptean a declarat ca Tom si Jerry prezinta violenta intr-o maniera foarte amuzanta si ca i-au desensibilizat pe tineri, considerand ca cele doua personaje de desene animate si-au adus contributia la raspandirea terorismului in Orientul Mijlociu. Acesta spune ca, in fiecare episod, Tom si Jerry cauta noi metode sa se macelareasca unul pe altul si folosesc arme si explozibili!

tom si jerry

„Acest desen animat ilustreaza violenta intr-un mod amuzant si trimite mesajul ca poti sa ranesti sau ca poti sa arunci pe cineva in aer. Se intipareste in minte ca asa ceva este normal”, a spus Sadek, intr-o conferinta de presa, conform foreignpolicy.com.

tom si jerry 3

Vezi si: Personajele din desenele animate au prins viata. Uite cum arata!

Seria animata „Tom si Jerry” este foarte populara in tarile Orientului Mijlociu, fiind difuzata si in zone de criza precum Irak. Dupa discursul lui Sadek, publicatia egipteana Youm7 a gasit si alte motive pentru care cele doua persoanaje animate ar duce la promovarea terorismului. Astfel, Tom si Jerry i-ar obisnui pe copii cu obiceiurile rele (cum ar fi fumatul sau consumul de alcool), ar raspandi violenta prin scenele in care prezinta atacuri cu toporul sau cutitul si ar planta idei de „planuri sinistre” in mintile inocente ale copiilor.

tom si jerry 2

Cu toate acestea, in celebrul desen animat, protagonistii nu reusesc niciodata sa se ucida unul pe altul, iar incercarile lor de a face rau se intorc impotriva lor. Show-ul ar putea mai degraba sa sugereze ca violenta nu functioneaza, ba mai mult decat atat, aduce mai mult rau decat bine celor care o declanseaza.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top