Connect with us
Toni Collette condamnată la o “Moştenire diabolică”

Știri

Toni Collette condamnată la o “Moştenire diabolică”

Apreciat de critici drept cel mai bun film horror al anului, „Moştenire diabolică” o aduce pe Toni Collette într-o interpretare meritorie care va stârni fiori de groază fără precedent, în premieră pe marile ecrane, din 15 iunie.

Conform publicaţiei The Guardian, Collette merită toate aprecierile pentru o prestaţie hipnotizantă şi terifiantă în acelaşi timp, în rolul unei mame chinuite care trebuie să înfrunte demonii familiei în lungmetrajul de debut al lui Ari Aster.

Comparaţiile cu „Exorcistul”, adesea lansate cu uşurinţă, sunt de aceasta data bine meritate, iar personajul reprezintă de departe cea mai bună realizare din cariera actriţei australiene. Un horror veritabil şi mai terifiant ca orice s-a văzut în ultimii ani la cinema, „Moştenire diabolică” se numără printre cele mai plăcute surprize ale verii”, continuă acelaşi titlu.

Calitatea producţiei şi jocul actoricesc au fost recunoscute în egală masură de cele mai prestigioase publicaţii internaţionale precum Vanity Fair care scrie că povestea este „terifiantă emoţional şi intelectual” sau New York Post care cataloghează filmul drept cea mai bună dovadă a genului horror”.

Cu un scenariu simplist la suprafaţă, dar de o intensitate psihologică profundă, producţia urmareşte viaţa lui Annie care începe să descopere după moartea mamei sale o serie de secrete întunecate care acum afectează armonia întregii sale familii. Cu cât află mai multe, cu atât toţi membrii devin mai prinşi fără scăpare în sinistrul destin căpătat.

Cu o intuiţie autentică, regizorul şi scenaristul Ari Aster transpune pe marile ecrane viziunea de coşmar a decimării unei familii după o tragedie care conduce filmul horror către noi graniţe.

În premieră pe marile ecrane din 15 iunie, „Moştenire diabolică” va revela detaliu cu detaliu ororile unei existenţe sortite Iadului. Un film distribuit de Vertical Entertainment.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top