Connect with us
Top 10 Greseli in Machiaj

Știri

Top 10 Greseli in Machiaj

Irina Iris, o vloggeriță celebră pe Youtube le-a povestit abonaților săi care sunt cele mai frecvente 10 greșeli în machiaj.
Se stie faptul ca daca nu alegi produsele potrivite de make-up, machiajul poate arata cu adevarat dezastruos. Iata cateva greseli de machiaj, pe care le poti evita foarte usor.

In fiecare zi, make-up artistii si bloggerii de frumusete dau sfaturi legate de machiaj. Iata care sunt principalele greseli pe care trebuie sa le eviti.

In primul rand, alege nuanta potrivita pentru fondul de ten. O nuanta prea inchisa sau una prea deschisa pot fi poate arata ciudat pe chipul tau. Alege intotdeauna nuanta potrivita aplicand de-a lungul barbiei fondul de ten. Daca ai subton rece trebuie sa alegi un fond de ten, pentru subtonul cald se face o alta alegere.

Astfel daca pielea ta are o tenta galbuie, subtonurile tale sunt calde. Daca din contra, pielea are o nuanta rozalie, ai subtonuri reci. Pentru a iti da si mai bine seama, foloseste o coala de hartie alba, care, apropiata de piele, va evidentia mai bine galbenul sau rozul.

Daca ai subtonuri reci, cauta fondul de ten cu o baza roz. Cel cu tenta galbena iti va da un aer bolnavicios. Pentru subtonurile calde, cauta o baza de machiaj care sa contina mai mult auriu. Foloseste farduri de obraz cu nuante de piersica. Pentru ruj, alege unul portocaliu sau rosu caramiziu.

Alege o forma armonioasa a sprancenelor – niste sprancene prea groase ori prea subtiri pot arata dezastruos.

Greseli de machiaj. Sfaturi pentru a le evita. Nu abuza de rimel

Creionul negru este preferat de multe femei. Daca ai ochii mici, foloseste-l de-a lungul genelor superioare. Daca vrei ca ochii tai sa para mai mici, foloseste-l pe pleoap inferioara. Pentru a crea un efect de ochi mai mari, se foloseste creionul alb pe pleoapa inferioara.

Nu abuza de rimel si aplica numai un strat de rimel. Astfel eviti efectul de „picioare de paianjen”.

Blush-ul se aplica in centrul „marului” fetei, se intinde culoarea de-a lungul pometilor.

Pentru un machiaj reusit, obisnuieste-te sa folosesti mai multe culori. Fa trecerea intre ele cu pensula si astfel va parea ca ai fost machiata de catre un profesionist.

Pentru niste buze pline si care sa arate perfect, se alege creionul de buze intr-o nuanta apropiata de nuanta rujului.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top