Connect with us
menstruatia-19082015

Știri

Top 3 metode prin care iti poti modifica menstruatia

In cele mai multe cazuri menstruatia reprezinta o perioada a lunii destul de neplacuta si dificila pentru unele femei.

Te-ai gandit vreodata ca iti poti modifica menstruatia? Prin scurtarea perioadei de timp, a reglarii fluxului si diminuarea simptomelor de durere iti poti face mai suportabile zilele menstruatiei.

CITESTE SI: CE SE INTAMPLA DACA O FEMEIE IA VIAGRA? RASPUNSUL TE VA SOCA!

Uite cum poti face acest lucru prin trei metode simple!

1. Reducerea fluxului menstrual. 

Poti face acest lucru cu ajutorul unei tablete de Ibuprofen administrata de 3 sau chiar 4 ori pe zi. Studiile arata ca majoritatea femeilor reusesc sa reduca crampele si fluxul menstrual cu pana la 50%. Si ceaiul din frunze uscate de salvie poate reduce sangerarile abundente.

2. Grabirea procesului menstrual. 

In cazul in care menstruatia ta dureaza mai mult de 3 – 4 zile, poti grabi acest proces prin cateva metode simple. Daca vrei ca lichidul menstrual sa fie eliberat mai rapid incearca sa incalzesti cumva abdomenul, fie pui o sticla cu apa calda pe el, fie un saculet de sare incalzit.

3. Optiuni de lunga durata.

Incearca sa practici un sport preferat pe o perioada lunga de timp, astfel iti vei ajuta organismul sa iti scurteze perioada menstruatiei.

CITESTE SI: UITE CUM S-A MURIT DE DRAGUL MODEI IN TRECUT. VEZI CHINURILE PRIN CARE TRECEAU FEMEILE

 Discuta cu medicul ginecolog despre orice metoda pe care vreti sa o incerci, doar el este in masura sa iti spuna ce tratament ti se potriveste.

Sursa foto: expertbeacon.com

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top