Connect with us
cupluri-02092015

Știri

Top 5 cupluri de criminali care au socat intreaga lume

De-a lungul istoriei au existat cupluri atipice care au socat lumea cu crimele si infractionalitatile pe care le-au pus la cale.

De fiecare data cand privim anumite cupluri ne gandim daca se potrivesc sau nu, daca se inteleg sau nu. Dar istoria omenirii s-a confruntat de-a lungul timpului cu cateva cupluri ce au socat intreaga lume prin legatura bolnavicioasa ce ii unea.

Iata un top al celor mai celebre cupluri criminale si povestea lor!

1. Bonnie Parker si Clyde Barrow

Top 5 cupluri de criminali din intreaga istorie-1

Top 5 cupluri de criminali din intreaga istorie-1

Acesta este poate cel mai celebru cuplu din intreaga istorie a criminalilor. Multe filme s-au facut dupa povestea celor doi, iar cantareata Beyonce impreuna cu sotul sau, Jay-Z au compus o melodie pe aceasta tema. Povestea celor doi, Bonnie si Clyde a fost imbratisata de mass-media, datorita modului ingenios prin care acestia reuseau mereu sa scape de politie.

CITESTE SI: FOTO: TOP 5 TRANSFORMARI ALE MARILOR ACTORI CARE TE VOR LASA FARA CUVINTE

2. Myra Hindley si Ian Brady

Top 5 cupluri de criminali din intreaga istorie-2

Top 5 cupluri de criminali din intreaga istorie-2

Cei doi au devenit celebri dupa ce au comis ,,Crimele din Moors”, unele dintre cele mai ingrozitoare omucideri din istoria Marii Britanii. Myra si Ian a avut o copilarie cu probleme si au venit din familii abuzive.

Victimele erau cu toate minore, cu varste cuprinse intre 10 si 15 de ani. Patru dintre cei mici au fost si agresati sexual de acesti psihopati. Cel mai oribil lucru din intreaga ancheta a fost descoperirea unei inregistrari audio cu una dintre crime.

3. Richard Loeb si Nathan Leopold

 Top 5 cupluri de criminali din intreaga istorie-3

Top 5 cupluri de criminali din intreaga istorie-3

Richard Loeb si Nathan Leopold au fost doi studenti bogati ce au studiat la Universitatea din Chicago. Cei doi au rapit si ucis un baiat de 14 ani in 1924 doar pentru a comite crima perfecta.

4. Raymond Fernandez si Martha Beck

Top 5 cupluri de criminali din intreaga istorie-4

Top 5 cupluri de criminali din intreaga istorie-4

Cei doi au devenit cunoscuti pentru modul in care isi atrageau victimele. Ii alegeau din ziare de la sectiunea matrimoniale.

5. Caril Fugate si Charles Starkweather

Top 5 cupluri de criminali din intreaga istorie-5

Top 5 cupluri de criminali din intreaga istorie-5

Cuplul a comis prima crima la varsta de 13 si respectiv 16 ani. Cei doi erau convinsi de faptul ca se pot imbogati daca isi omoara victimele in propriile case iar mai apoi le fura toate bunurile de valoare.

Sursa foto: nypost.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top