Connect with us
locuri-23092015

Știri

Top 5 imagini cu locuri uimitoare care chiar exista

Va prezentam un top cu cele mai surprinzatoare locuri de pe fata Pamantului. Chiar daca par desprinse din filmele fantasy, ele sunt cat se poate de reale.

Frumoasa noastra planeta abunda in locuri de o frumusete iesita din comun. Din pacate pentru noi, oamenii, ele sunt atat de dispersate pe teritoriul Terrei, incat nu avem nici timp si nici bani suficienti pentru a le vizita. Cu toate acestea iti venim in ajutor cu o serie de fotografii asa cum nu ai mai vazut.

Multe din aceste locuri sunt unice in aparitia lor, altele dintre ele nu au fost vazute de mai mult de doua-trei persoane.

1. Hydropolis Hotel Dubai, primul hotel subacvatic din lume

Hydropolis este primul hotel de lux din lume aflat in intregime sub apa. Hotelul este compus din trei elemente principale. Zona de sosire, unde oaspetii vor fi primiti, tunelul conector prin care turistii vor fi transportati cu ajutorul unui tren in zona principala a hotelului si cele 220 de apartamente din complexul de lux subacvatic.
Hotelul acopera o zona de cca 260 de hectare.

Sursa foto: onedio.com

Sursa foto: onedio.com

2. Podul Chesapeake Bay din Virginia

Asa arata podul din aer atunci cand fluviul pe care il desparte este inghtatPodul a fost construit intre anii 1958 si 1964. Complexul face legatura, peste golful-estuar Chesapeake din Nord Eestul S.U.A., intre orasul Norfolk si Cape Charles. Ampla constructie este formata dintr-o alternanta de poduri si tunele. Din intreaga constructie fac parte si patru insule artificiale. Intregul pod are o lungime de 28,320 metri.

Sursa foto: art-on.ru

Sursa foto: art-on.ru

CITESTE SI: FOTO: TOP 5 LOCURI INCREDIBILE CARE CHIAR EXISTA IN REALITATE

3. Lacul Melissani din Grecia

Grecia este cunoscuta in intreaga lume ca fiind tara cu cele mai numeroase pesteri. Pestera Melissani este unda dintre cele mai frumoase din intreaga Europa. Spili Melissani este situata pe coasta de est a insulei Kefalonia, la nord de orasul Sami. In interiorul pesterei se afla un lac sarat subteran, luminat frumos de razele soarelui care patrund prin tavanul prabusit. Lacul are cea mai lipede apa din lume.

Sursa foto: yupi.md

Sursa foto: yupi.md

4. Traseul terorii din China

Situat la o inaltime de 1430 de metri, pentru chinezi acest loc este unul sacru. In religia chineza se considera ca acest drum este o cale de trecere spre lumea cereasca. Dar pentru a ajunge la Eden esti nevoit sa iti infrangi o serie de temeri si frici extreme. Cum este cea de inaltimi. Drumul este realizat din sticla iar supb picioarele trecatorilor se vede prapastia. In urma cu multi ani, din muntele Tianmen s-au rupt bolovani mari, iar acest lucru a facut posibil construirea traseului terorii.

sursa foto: kak2z.ru

sursa foto: kak2z.ru

5. Un stejar batran care gazduieste in interiorul sau o capela in Franta

Cel mai batran arbore de pe teritoriul Frantei gazduieste in interiorul sau o capela. Stejarul se gaseste in localitatea Allouville-Bellfosse, iar expertii au estimat ca arborele are o vechime de 800-1200 de ani.

Povestea copacului este una invaluita in mister. In urma cu multi ani, arborele a fost lovit de un fulger, dar in loc sa arda complet, asa cum s-ar fi intamplat in mod normal, a ars doar interiorul sau. Un preot francez a considerat ca acest fapt este un miracol divin si a construit in interiorul copacului o capela de rugaciune.

sursa foto: vivefeliz.es

sursa foto: vivefeliz.es

Cum ti se par cele mai frumoase locuri de pe Pamant, le-ai vizita?

Sursa foto: 3.bp.blogspot.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top