Top 5 zodii afectate de solstițiul de vară 2019

Ultimul update: joi 20 iunie 2019 20:16 Data publicării: joi 20 iunie 2019 15:50

Pe 21 iunie are loc solstițiul de vară, iar acest eveniment care marchează începerea verii astronomice (vom avea cea mai lungă zi din an) ne afectează și în funcție de zodie.

Zodii afectate de solstițiul de vară 2019

ZODIILE NĂSCUTE VARA:

Solstitiul de vara 2019 - Cum sunt afectate zodiile

Solstitiul de vara 2019 – Cum sunt afectate zodiile

Gemenii născuți în luna lunie, Racii, Leii și Fecioarele din August sunt 4 din cele 5 zodii influențate de acest eveniment. Lor li se adaugă, în mod surprinzător, Scorpionul.

Fecioarele au ocazia să facă marile schimbări în viață tot timpul în sezonul estival. Vara este plină de surprize și de satisfacții imense pentru acești nativi de pământ.

Vara aceasta Fecioarele trebuie să riște, să se aventureze în experiențe care să le facă să se simtă energice, pline de viață și de pozitivitate.

Racii au și ei șanse uriașe de a face schimbări din punct de vedere profesional. Pentru nativii de apă vara este prielnică în special călătoriilor.

Citește și: Solstitiul de vara 2019 – Cum sunt afectate zodiile

Cei care au deja niște afaceri importante ar fi bine să călătorească în interes de serviciu. Pot câștiga multe contracte importante. Trebuie doar să fie buni vânzători, adică să dea bine din gură.

Leii sunt guvernați de Soare, iar pentru ei vara este în general anotimpul în care toate visele se îndeplinesc.

Pentru Gemeni lucrurile sunt ceva mai complicate, dar tot răul va fi spre bine cum zice o mare vorbă din popor.

Gemenii născuți în luna mai vor avea câteva lucruri de rezolvat în următoarea perioadă, așa că nu prea au timp de relaxare. Cei din iunie vor avea însă o perioadă benefică.

Scorpionii vor avea multe oportunități de schimbare în față. Se vor duce în multe călătorii care le vor schimba viața. Au parte de șanse uriașe de creștere din punct de vedere carieristic.

Ce înseamnă fiecare cifră din CNP?
Ce înseamnă fiecare cifră din CNP?
Ganduri la 32 ani
Ganduri la 32 ani
Sursa: Huff.ro
Comentarii