Connect with us
Top zodii cu care nu trebuie să te cerți niciodată

Știri

Top zodii cu care nu trebuie să te cerți niciodată

Zodiile cu care nu trebuie să te cerți niciodată. Se spune că totul este permis în dragoste și război. În timp ce zodia poate să vă avertizeze cu tărie împotriva anumitor relații, nimic nu poate face cosmosul pentru a vă împiedica să interacționați cu un semn zodiacal pe care nu ar trebui să-l aveți în preajmă.

Fiecare semn astrologic are ceva de învățat, dar nu fiecare este ideal pentru a intra într-o relație iubitoare și dedicată.

Mai jos vă vom prezenta zodiile cu care nu ar fi bine să te cerți niciodată, indiferent de ceea ce spune inima ta.

BERBEC: nu te certa cu LEU

Vor fi atât de multe scântei care se arborează între aceste două semne de foc, încât va dura câteva secunde pentru ca prima să explodeze.

Dacă ați ales să deveniți prieteni, Berbecul și Leul ar face un duo foarte dinamic, dar până la prima ceartă.

TAUR: nu te certa cu LEU

Taurul își vede partenerii ca premiu. Leul îi place să fie prețuit, dar strălucirea lor va scădea sub posesia Taurului. Leul va deveni lenjer și plictisit, dar se va simți prea rău pentru a părăsi un partener care este atât de devotat.

Mândria unui Leu îl va face să dea totul la o relație, chiar dacă ar fi mai sănătoși și mai fericiți dacă s-ar fi despărțit. Dacă căutați ceea ce trebuie să faceți în această situație, Taur, nu-l întrebați pe Leu. Va ieși cu scântei.

GEMENI: nu te certa cu SCORPION

Dacă vor într-adevăr Scorpionul să rămână în jur, atunci Gemenii vor trebui să practice o anumită discreție. Însă stresul Gemenilor, care încearcă să păstreze un secret, se va transforma în revoltă și apare cearta.

RAC: nu te certa cu BERBEC

Comunicarea este ceea ce sparge aceste două semne. Berbecul are tendința de a spune adevărul într-un mod direct, fără bariere.

În prietenie, Rac poate învăța inteligența emoțională a Berbecului, în timp ce Berbecul învață Racul pentru a fi mai tare. Când nu se mai ascultă unul pe celălalt apare cearta.

LEU: nu te certa cu VĂRSĂTOR

Leul cere multe în relații, mai ales de la acest semn de aer. Vor veni constant la Vărsător pentru sfaturi despre tot. Dar pentru că Leu este de asemenea mândru, ei vor nega faptul că Vărsătorul are vreo influență asupra lor și că nu au încredere în opinia cuiva mai mult decât a lor.

Vărsătorul va deveni nemulțumit și uite așa apare cearta, care ar trebui evitată.

FECIOARĂ: nu te certa cu CAPRICORN

Aceste două semne ale pământului vor împărtăși un interes în practică și vor construi fundații puternice, dar nu va fi chiar atât de multă chimie sexuală sau scânteie romantică. Singura situație ca cele două semne să nu se certe este să rămână prieteni.

BALANȚĂ: nu te certa cu RAC

Întotdeauna Balanțele vor să țină sentimentele Racului ridicate, iar atunci când nu pot, vor fi frustrați de relație. În același timp, Racul se va simți vinovat și fără intenție apare cearta.

SCORPION: nu te certa cu PEȘTI

Scorpionul se ridică din adâncurile oceanelor, în timp ce Peștii preferă să înoate cu curenții emoționali. Peștii vor simti ca Scorpionul este un prădător, tragându-i în adâncuri pentru a avea sărbătoarea lor.

Aceste două semnează au mai multe în comun decât diferențele, așa că nici o încredere nu se va forma vreodată între ele.

SĂGETĂTOR: nu te certa cu Fecioara

Această relație ar putea fi destul de distractivă, dar de obicei durează prea mult pentru ca Săgetatorul să-i facă pe nativii în Fecioară să se descopere. Săgetătorul își pierde răbdarea și așa se termină relația, fie că e amoroasă, de amiciție, de afaceri.

CAPRICON: nu te certa cu BALANȚĂ

Capricornul este dornic să planifice pentru viitor. Balanța este opusul. Capricornul va fi mult mai fericit dacă va găsi pe cineva care privește în viitor în măsura în care o fac. Compatibilitate scăzută între aceste două semne!

VĂRSĂTOR: nu te certa cu TAUR

Vărsătorul se va simți limitat de o relație cu Taurul și cu cât Vărsătorul încearcă să câștige distanța, cu atât Taurul va fi mai stresat. Relația se va sfârși când Vărsătorul va răbufni.

PEȘTI: nu te certa cu GEMENI

Peștii valorizeaza armonia, iar Gemenii la fel – până cand a doua personalitate își arată „capul” și înceapa haosul. Gemenii trebuie să fie cu un partener care să poată deține spațiu pentru dualitățile lor, iar Pestii trebuie să găsească pe cineva care prețuiește mesajul lor de pace veșnică.

Compromis la tot pasul între aceste două zodii, altfel nimic nu va funcționa.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top