Connect with us

Știri

Topul nuntilor de VEDETE din anul 2015

Daca in anii precedenti, vedetele din Romania se intreceau in nunti fastuoase si opulente, iata ca in 2015 trendul s-a schimbat. Anul acesta s-a dat startul evenimentelor simple si … secrete.

Adela Popescu si Radu Valcan

Adela Popescu si Radu Valcan

Printre “secretosi” , se numara Radu Valcan si Adela Popescu, care au ales sa-si uneasca destinele … in varful muntilor. Dupa ceremonie, frumosul cuplu a petrecut alaturi de cei 60 de apropiati, un weekend intreg, intr-o cabana de lux. ”Elegant si cu bun gust” – a fost verdictul celor prezenti.

Laura Cosoi si Cosmin Curticapean

Laura Cosoi si Cosmin Curticapean

O alta nunta ferita de ochii curiosilor, in 2015, a fost cea dintre Laura Cosoi si Cosmin Curticapean. Pentru a marca fericitul eveniment cum se cuvine, cei doi nu s-au limitat la o singura petrecere. Asadar, dupa ceremonia de la Iasi, care a avut loc la Conacul Polizu, Laura si Cosmin au facut a doua nunta la Targul Mures, cu peste 400 de invitati.

Anda Adam si Sorin Andrei ocupa si ei un loc important in clasamentul celor mai reusite nunti din 2015.

Cantareata si logodnicul mai tanar cu 5 ani au optat pentru un eveniment grandios, pe malul lacului Sangov, de unde nu au lipsit vedetele cu staif din Romania.

 

Marius Moga si Bianca Lapuste

Marius Moga si Bianca Lapuste

La capitolul “simplu si elegant”, nominalizam nunta lui Marius Moga cu Bianca Lapuste. Compozitorul si frumoasa mireasa au petrecut in curtea casei Moga, din Alba Iulia, alaturi de familie si cativa prieteni apropiati. Bianca a ales sa poarte o rochie deschisa la culoare la care a asortat o coronita cu flori, iar Marius s-a imbracat simplu, in camasa alba si jeansi.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top