Connect with us
Trafic blocat pe A2 din cauza unui accident

Știri

Trafic blocat pe A2 din cauza unui accident

Traficul rutier pe sensul spre Capitală este oprit pe autostrada A2, la kilometrul 56+500 de metri, în zona localităţii Nicolae Bălcescu, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi o autoutilitară, informează Centrul Infotrafic.

Din cauza circulaţiei oprite, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe sensul spre Capitală, s-au format coloane de maşini pe o distanţă de aproximativ doi kilometri.

Ruta ocolitoare este oraşul Lehliu Gară – DN3 – oraşul Fundulea – intrare autostrada A1.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Călăraşi, în accident au fost implicate trei persoane, care sunt transportate cu două ambulanţe spre Bucureşti.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră a fost reluată pe DN1 Bucureşti – Ploieşti, în zona localităţii Bărcăneşti, judeţul Prahova, şi se desfăşoară pe un fir alternativ. În zonă continuă operaţiunile de evacuare a apei acumulate în curţile localnicilor. Valorile de trafic sunt în limite normale.

Razie organizată de polițiștii giurgiuveni

Miercuri, 25 iulie a.c., între orele 13.00-17.00, poliţiştii giurgiuveni au organizat o razie cu forţe mărite în sudul judeţul Giurgiu, având ca scop creşterea elementului poliţienesc, prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică şi combaterea comerţului ilicit.

În activităţi au fost implicaţi toţi şefii posturilor de poliţie comunale şi alţi poliţişti din dispozitive de ordine şi siguranţă publică.

În urma activităţilor efectuate au fost constatate două infracţiuni la regimul rutier (conducere cu dreptul de a conduce suspendat şi conducere a unui autoturism neînmatriculat), au fost aplicate 37 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 12.775 lei şi au fost confiscate fructe şi produse de panificaţie, în valoare de 120 de lei.

Totodată, au fost retrase două certificate de înmatriculare ale unor autovehicule şi au fost reţinute două seturi de plăcuţe cu numere de înmatriculare.

Razia a fost una de impact fiind legitimate şi implementate 205 persoane şi 134 de autovehicule oprite, verificate şi implementate.

De asemenea, poliţiştii giurgiuveni au verificat şi 13 societăţi comerciale.

Depistat conducând un autoturism neînmatriculat și cu permisul suspendat

Poliţiştii giurgiuveni cercetează un bărbat, după ce a fost depistat conducând un autoturism pe drumurile publice, deşi autoturismul pe care îl conducea era neînmatriculat, iar dreptul de a conduce autovehicule era suspendat.

Miercuri, 25 iulie a.c., în jurul orei 15.30, poliţiştii giurgiuveni au depistat în trafic, pe Drumul Naţional 5C, în comuna Malu, judeţul Giurgiu, un bărbat, de 40 ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism cu număr provizoriu de înregistrare expirat din data de 21.06.2017.

În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că acesta avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat din data de 18.04.2018.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal în care se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi conducere pe drumurile publice a unui vehicul, pentru care legea prevede obligativitate deţinerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat

ACTIVITŢŢI DE INFORMARE ŞI PREVENIRE DESFĂŞURATE DE POLIŢIŞTII GIURGIUVENI

Poliţiştii giurgiuveni continuă activităţile de prevenire în localităţile Greaca, Hotarele, Colibaşi şi Gostinari, din judeţul Giurgiu.

Miercuri, 25 iulie a.c., poliţiştii giurgiuveni au desfăşurat activităţi de prevenire a infracţiunilor contra patrimoniului, a infracţiunilor de „Lovirea sau alte violenţe”, în cadrul Campaniei de prevenire a violenţei în familie” Violenţa nu are culoare”, precum şi în cadrul Campaniei de prevenire a furturilor din buzunare în localităţile Greaca, Hotarele, Colibaşi şi Gostinari, judeţul Giurgiu.

În comunitate au fost desfăşurate activităţi informativ-preventive care au vizat informarea a cât mai multor cetăţeni, din mediul rural în special a persoanelor vârstnice potenţiale victime, cu privire la metodele specifice prin care infractorii reuşesc să fure din locuinţe.

Au fost transmise sfaturi preventive şi au fost prezentate modalităţi de evitare a conflictelor.

Poliţiştii giurgiuveni le-au făcut recomandări cetăţenilor să acorde o atenţie deosebită mai ales atunci când se află în zone aglomerate, la evenimente (supermarket-uri, în mijloace de transport în comun etc.), unde hoţii de buzunare pot profita de orice moment de neatenţie din partea acestora pentru a acţiona.

De asemenea, poliţiştii giurgiuveni au distribuit pliante pentru adoptarea unor atitudini responsabile şi de autoprotecţie pentru liniştea şi siguranţa familiei.

Activităţile de prevenire a criminalităţii vor continua şi în alte localităţi din mediul rural din judeţul Giurgiu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top