Connect with us
Probleme de trafic pe Autostrada A2. Tronsonul Fundulea-Lehliu Gară este închis din cauza condiției proaste a carosabilului.

Știri

Trafic blocat pe Autostrada A2

Autostrada A2 are din nou probleme de trafic. Tronsonul Fundulea-Lehliu Gară este închis. Totuși, Infotrafic confirmă redeschiderea intervalului Bucureşti – Fundulea.

Trafic blocat pe A2 – condiții dificile de drum

Comunicatul de presă al Centrului Infotrafic al Poliţiei Române prezintă o analiză a situației traficului pe multiple tronsoane de pe A2.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 11:30, a fost redeschis tronsonul Bucureşti – Fundulea al autostrăzii A2. Pe tronsonul Cernavodă – Constanţa se circulă controlat, autovehiculele fiind însoţite de utilaje de deszăpezire şi de echipaje de poliţie.Traficul rutier încă este oprit pe autostrada A2, pe tronsonul Fundulea – Lehliu-Gară.”, se menționează în comunicat.

Drumul DN3 Cobadin – Ostrov a fost și el redeschis, dar cu o restricție pentru vehiculele cu masa totală de maximde 3,5 tone.

Citește și: Drumuri închise 12 ianuarie. Situația drumurilor actualizată

Polițiștii avertizeză șoferii care urmează să plece la drum să se asigure că au mașina echipată corespunzător. Totodată, autoritățile recomandă ca șoferii să se aprovizioneze cu apă și hrană pentru a face față eventualelor perioade de așteptare în trafic.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top