Connect with us
Trafic blocat pe DN 2B Buzău-Brăila, după ce un autoturism a intrat în coliziune cu o căruță ce transporta lemne.

Știri

Trafic blocat pe DN 2B Buzău-Brăila

Trafic blocat pe DN 2B Buzău-Brăila, după ce un autoturism a intrat în coliziune cu o căruță ce transporta lemne. În urma ciocnirii, două persoane din mașină au fost rănite. Căruțașul a scăpat doar cu un picior fracturat după ce a reușit să sară din vehicul înainte de contact.

Trafic blocat pe DN 2B Buzău-Brăila: accident cu victime

Din informațiile emise de polițiști, accidentul s-a produs chiar la ieșirea din județul Buzău. Forța impactului a fost una destul de puternică, determinând încărcătura să se împrăștie pe stradă. Astfel, traficul rutier a fost blocat complet, iar cozile de mașini se întind pe kilometri întregi.

La puțin timp de la producerea accidentului, două ambulanțe s-au deplasat de urgență la fața locului. Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, dar situația lor este stabilă.

Cercetările polițiștilor continuă și la aceasta oră. De aceea, șoferilor le este recomandat să acceseze rute ocolitoare pentru a nu fi forțați să aștepte.

Citește și: Accident pe DN 58 Reşiţa – Caransebeş : Trafic blocat

În urma verificărilor cu aparatul etilotest, se pare că conducătorul căruței avea o alcoolemie de 0,39mg/l. Totuși, încă nu s-a determinat dacă el se face vinovat pentru accident.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top