Connect with us
Trafic închis pe Autostrada Soarelui, pe tronsonul Drajna-Lehliu-Gară, pe ambele sensuri. Traficul este închis din cauza vremii.

Știri

Trafic închis pe Autostrada Soarelui, pe tronsonul Drajna-Lehliu-Gară

Trafic închis pe Autostrada Soarelui, pe tronsonul Drajna-Lehliu-Gară pe ambele sensuri. Traficul este închis din cauza poleiului și este deviat pe DN3A.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, ploaia îndepărtează antiderapant și există risc de roducere a unor accidente rutiere.

Trafic în condiții de iarnă pe mai multe drumuri naționale

În judeţul Cluj, pe DN1, pe tronsonul Piatra Craiului – Huedin – Căpuşu Mare, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub 10 metri. Pe tronsonul Turda – Cluj-Napoca şi pe autostrada A3, în zona Turda, vizibilitatea scade sub 100 de metri. În condiţii similare se circulă şi în judeţul Timiş, pe DN59 şi DN69.

Pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti ninge slab, iar pe autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti ninge abundent.

În judeţul Brăila se circulă îngreunat, din cauza poleiului, pe DN2B Brăila – Buzău, dar şi pe alte tronsoane ale unor drumuri naţionale.

Citește și: Trafic în condiții de iarnă pe Aeroportul Henri Coandă și Aeroportul Internațional Băneasa

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri, două mesaje de informare şi atenţionare cu cod galben de precipitaţii sub formă de ploaie, lapoviţă şi ninsoare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top