Connect with us
Traficul rutier se desfășoară cu dificultate pe A2 și A3 din cauza viscolului de marți dimineață, transmite centrul Infotrafic.

Știri

Trafic îngreunat pe A2 și A3, din cauza ninsorii

Traficul rutier se desfășoară cu dificultate pe A2 (București – Constanța) și A3 (București – Ploiești), din cauza condițiilor de viscol, transmite centrul Infotrafic.

Conform sursei citate, pe autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti se circulă cu dificultate, vizibilitatea fiind scăzută sub 100 de metri din cauza viscolului.

Şi pe A2 Bucureşti – Constanţa traficul este îngreunat, între Fundulea şi Lehliu vizibilitatea fiind sub 100 de metri, iar între Lehliu şi Drajna vizibilitatea este scăzută sub 50 de metri din cauza viscolului.

Potrivit Infotrafic, se acţionează şi se împrăştie material antiderapant, însă din cauza vântului puternic zăpada este readusă pe şosea.

Citește și: METEO: Cod Galben de viscol în patru județe, până marți la prânz

Judeţele Constanţa şi Călăraşi, alături de Caraş-Severin şi Mehedinţi, se află sub avertizare cod galben, de luni seară şi până marţi după-amiază. Meteorologii au atenţionat că, până miercuri seară, în sudul şi sud-estul ţării va fi vânt, care va putea depăşi la rafală 55 de kilometri pe oră, iar în Banat, Oltenia, jumătatea de sud a Munteniei şi în Dobrogea vor fi ninsori slabe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top